Sosyal Medya

Donanım

Gorilla Glass 6, Bir Metreden Daha Yüksek 15 Düşürmeye Kadar Dayanıklı

Gorilla Glass 6, Bir Metreden Daha Yüksek 15 Düşürmeye Kadar Dayanıklı Olacak. Şirket Yeni Amiral gemisi telefonların ekranlarını daha iyi koruyacak yeni sürüm ekran koruyucu bileşenini duyurdu. Gorilla Glass 5'e göre 2 kat daha fazla koruma sağlıyor.

Corning’in Gorilla Glass 6 Koruması, bir önceki Glass 5’ten 2 kat daha fazla koruma sağlıyor!

Akıllı Telefonlarını sık sık düşürüp ekranlarını kıranlar için yeni Gorilla Glass 6 daha fazla koruma vaat ediyor.

Samsung, LG, OnePlus, Xiaomi ve diğer büyük bir çok markanın ekranlarını düşürmelere karşı koruma için tercih ettiği Gorilla Glass’ın yeni bir sürümü duyuruldu. Şirket Gorilla Glass 5’ten iki kat daha fazla koruma sağlayan koruyucu bileşeninin son sürümünü duyurdu.

ABD merkezli firma Gorilla Glass 6’nın bir metreden daha yüksekten 15 kez düşmeye kadar dayanabildiğini söylüyor. Bu şirket tarafından yapıldığı söylenen araştırmada orta çıkan ve ortalama düşürme sayısı olan 4‘ten oldukça yüksek.

Corning, güçlendirilmiş dayanıklılığı Gorilla Glass 5 ile mümkün olandan daha yüksek bir sıkıştırma seviyesine getiriyor. Önümüzdeki yıldan itibaren Glass 6 kullanan yeni amiral gemileri görmeye başlayabiliriz. Şu an test aşamasında ve önümüzdeki bir kaç ay daha bu testler devam edecek.