Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Grand Theft Auto Trilogy tüm Netflix üyelerine ücretsiz! 

Grand Theft Auto Trilogy - Definitive Edition, 14 Aralık’ta App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulaması üzerinden tümüyle ücretsiz olarak Netflix üyelerine sunulacak. Serinin fanları, oyunları ilk oynayanlar arasında yer alabilmek için aşağıdaki linklere tıklayarak ön kayıt yaptırabilecek.

Grand Theft Auto Trilogy tüm Netflix üyelerine ücretsiz!

 

Oyun dünyasının en ikonik serilerinden Grand Theft Auto yakında Netflix’e geliyor.

Grand Theft Auto Trilogy – Definitive Edition, 14 Aralık’ta App Store, Google Play ve Netflix mobil uygulaması üzerinden tümüyle ücretsiz olarak Netflix üyelerine sunulacak. Serinin fanları, oyunları ilk oynayanlar arasında yer alabilmek için aşağıdaki linklere tıklayarak ön kayıt yaptırabilecek.

 

Mobil cihazlarda en iyi deneyimi sunacak şekilde güncellenen The Grand Theft Auto Trilogy – The Definitive Edition serisinde şu oyunlar yer alıyor:

  • Grand Theft Auto III – The Definitive EditionHer şey Liberty City’de başlar ve Liberty City’de biter. Suç dünyasının karanlık yollarında macera kovalayacağın bir ‘açık dünya’ deneyimine hazır mısın?
  • Grand Theft Auto: Vice City – The Definitive Edition: Bu kez 1980’lere gidiyoruz… Neon ışıkları gözümüzü alıyor, kabarık saçlar ve pastel renkli takım elbiseler suç dünyasının çirkin yüzüyle buluşuyor. Tommy Versetti’nin zirveye giden yoldaki ihanet ve intikam dolu hikayesi bir kez daha başlıyor.
  • Grand Theft Auto: San Andreas – The Definitive Edition: 90’ların başı… Carl ‘CJ’ Johnson, ailesini kurtarmak ve kanunsuz sokaklarda hakimiyet kurmak için San Andeas eyaletinin uçsuz bucaksız yollarında macera üstüne macera yaşıyor.

Netflix’in her gün genişleyen oyun kataloğunda farklı türlerden 80’in üzerinde oyun yer alıyor. Football Manager 2024 MobileOxenfreeSpiritfarerValiant Hearts: Coming HomeReigns: Three KingdomsThe Queen’s Gambit Chess ve Stranger Things 3: The Game bunlardan yalnızca birkaçı. Netflix üyeleri bu oyunları ücretsiz şekilde ve hiçbir reklam ya da uygulama içi satın alma olmadan oynayabiliyor.