Sosyal Medya

Otomobil

Groupama Sigorta, V Weekend için hazır!

Groupama Sigorta, 22-25 Eylül tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan V Weekend festivalinde yerini aldı.

Groupama Sigorta, V Weekend için hazır!

Groupama Sigorta, 22-25 Eylül tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta düzenlenecek olan V Weekend festivalinde yerini aldı. Festivaldeki tek sigorta markası olan Groupama Sigorta, etkinlik boyunca sosyal sorumluluğu olarak gördüğü güvenli sürüşle ilgili bilgilendirme yapacak. Stant alanında emniyet kemeri simülatörü de bulunan Groupama Sigorta, ‘Güvenli yollar Groupama ile başlar’ sloganıyla trafik güvenliğine dikkat çekecek.

2020 yılının sonunda tüm kasko müşterilerine ücretsiz güvenli sürüş eğitimi verdiği ‘Groupama Sürüş Akademisi’ projesiyle trafik güvenliğine katkı sağlamak için çalışmalarına başlayan Groupama Sigorta, V Weekend’de güvenli sürüş farkındalığı için ziyaretçileri bilgilendirecek.

Festival boyunca stant alanında emniyet kemeri simülatörüyle sürüş güvenliğinin temeli olan emniyet kemerinin önemini anlatacak olan Groupama Sigorta, düzenleyeceği çekilişe katılanlar arasından 20 kişiye Groupama Sürüş Akademisi’nde tam günlük güvenli sürüş eğitimi hediye edecek. Groupama Sigorta başlattığı bir diğer sosyal sorumluluk projesi olan ‘Hayat Kurtaranlar’ kapsamında ilkyardım eğitimini (Heimlich manevrası) de ziyaretçilere ücretsiz olarak verecek.

V Weekend’deki stant alanında yüz boyama etkinliği, top havuzu gibi alternatiflerle çocukların, mini bowling turnuvaları ile de yetişkinlerin keyifli vakit geçirebileceği alternatifler de sunacak olan Groupama Sigorta, ziyaretçilerin tüm sigortacılık ihtiyaçlarına da uzman kadrosuyla cevap verecek ve festivale özel avantajlar sunacak.