Sosyal Medya

Otomobil

Groupama’dan kasko müşterilerine özel hizmet paketi: Oto Ekspres’O!

Groupama Sigorta, kasko sigortası sahibi olan müşterilerinin hasar durumunda yararlanabileceği hizmet paketi “Oto Ekspres’O” avantajları...

Groupama’dan kasko müşterilerine özel hizmet paketi: Oto Ekspres’O!

Uzun yıllardır benim de müşterisi olduğum ve Kasko ve diğer sigorta hizmetlerinden faydalandığım Groupama Sigorta’nın yeni bir hizmeti oldukça fark yaratacak cinsten…

Groupama Sigorta, kasko sigortası sahibi olan müşterilerinin hasar durumunda yararlanabileceği hizmet paketi “Oto Ekspres’O”yla avantajlar sunuyor.

Groupama Sigorta, kasko poliçesi sahibi müşterilerinin yararlanabileceği avantajlarla dolu Oto Ekspres’O hizmetiyle fark yaratıyor. Oto Ekspres’O hizmetinden yararlanmak isteyen müşteriler, Groupama’nın Türkiye’de anlaşmalı olduğu üst düzey kalite standartlarındaki servislerden hizmet alabiliyor.

Oto Ekspres’O ile kasko poliçesi sahipleri; hasarsızlık indirimini koruma imkânı, onarım süresi boyunca ikame araç, servislere 7/24 araç kabulü, orijinal parça değişimi, hızlı ve 2 sene garantili araç onarımı, vale hizmeti, yakın noktalara sigortalıyı mobil araç ile bırakma hizmeti, dezenfeksiyon ve ozon ile sterilizasyon hizmeti ile cilalı şampuanla temizleme gibi birçok avantajdan faydalanabiliyor.

Kaskosu Groupama’dan olan otomobillere özel olarak verilen bu hizmet, poliçe dönemi içerisinde kaza sebebi ile bir adet hasar oluşması durumunda sigortalıların mevcut hasarsızlık indirimini gelecek dönem yine Groupama’yı tercih etmeleri halinde bozmayarak müşterilerin avantajlı primlerden faydalanmaya devam etmesine olanak sağlıyor.

Her koşulda müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklandıklarını belirten Groupama Sigorta Hasar ve Rücu biriminden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selcen Seçginli;

“Önceliğimiz sigortalılarımızın yaşadıkları olaylarda her zaman yanlarında yer almak. Oto Ekspres’O müşterimizi odak noktasına alıp, ona fayda yaratmayı hedefleyen bir hizmet paketidir. Bu amaçla, Oto Ekpres’O hizmetimizle de kasko poliçesi sahibi müşterilerimizin yaşadıkları kazalarda süreci en kolay ve zahmetsizce atlatmalarını sağlamaya odaklanıyoruz. Kasko sigortası müşterilerimizin hasarları olması durumunda onlara hızlı, kolay ulaşılan, ihtiyaca yönelik hizmetlerle dolu, mükemmel bir deneyim yaşatmayı hedefliyoruz. Bir sigorta şirketi olarak riskin ve kazanın olduğu her durumda sigortalılarımızın hayatına dokunacak çözümler sunuyoruz” dedi.

OTO Ekspres’O ile Groupama, kaliteli hizmet anlayışını avantajlarla birleştirerek, hasar anında poliçe sahiplerine en kısa sürede yardımcı olmayı ve müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.