Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

GTech Yerli Ürünleriyle Suudi Arabistan LEAP FUARI’nda!

GTech; Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen LEAP 2024 (Saudi Arabia Tech Event) Fuarına katılarak finansal teknolojiler ve analitik alanında geliştirdiği yerli ürün ve çözümlerini tanıttı.

GTech Yerli Ürünleriyle Suudi Arabistan LEAP FUARI’nda!

 

Türkiye’nin en büyük teknoloji şirketlerinden biri olan GTech; Suudi Arabistan’ın Riyad şehrinde düzenlenen LEAP 2024 (Saudi Arabia Tech Event) Fuarına katılarak finansal teknolojiler ve analitik alanında geliştirdiği yerli ürün ve çözümlerini tanıttı.

Orta Doğu’nun en önemli Bilgi ve İletişim Teknolojileri etkinliği olan LEAP Fuarı dünyanın önde gelen yüzlerce teknoloji şirketini bir araya getirerek teknolojideki son trendleri katılımcılarla buluşturuyor. 4 – 7 Mart tarihleri arasında Riyad şehrinde düzenlenen fuara kendi geliştirdiği yerli ürün ve çözümlerle katılım sağlayan GTech; yazılım ihracatındaki yurtdışı büyüme planını genişletmeye devam ediyor.

2022 yılında Dubai ofisini açtıktan sonra Körfez ve Afrika bölgesinde güçlenen GTech, Suudi Arabistan’da da ofis açmayı hedefliyor. Fuarda aldıkları geri bildirim ve dönüşlerden son derece memnun olduklarını belirten GTech Ortağı Gürhan Taşkaya;

“LEAP 2024’te yenilikçi çözümlerimizi sergileme fırsatını yakaladığımız için çok mutluyuz. Türkiye’nin lider teknoloji şirketlerinden biri olarak, finansal teknolojiler ve analitik alanında geliştirdiğimiz ürünlerimizle kurumlara dijital dönüşüm yolculuklarında rehberlik ediyoruz. Yerli ürünlerimizin yanı sıra global iş ortaklarımızın çözümleri ile farklı bölgelerde çeşitli sektörlere 23 yıllık deneyimimizle değer katıyoruz. 2024 yılına küresel çapta daha da geniş sınırlara ulaşma hedefiyle girdik. Bölgenin en prestijli etkinliğinden bir olan Riyad LEAP Fuarında yer alarak global büyüme taahhüdümüzde ne kadar kararlı olduğumuzu gösterdik. Ortadoğu coğrafyasında daha da genişleyerek, kendi geliştirdiğimiz ürünlerimizle yazılım ihracatında büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Fuarda GTech; ana bankacılık ürünü Symphony Banking,  Tüketici Finansmanı ürünü Symphony Lending, Dijital Bankacılık ürünü Symphony Digital, API ve Açık Bankacılık ürünü Symphony LABs, Kredi Skorlama Çözümü EyeQube Engine, Yasal Raporlama ürünü Magic Reports, İleri Analitik ürünü Smartbank ve Moody’s Analytics Risk Yönetimi ürününün yanı sıra; analitik alanındaki Büyük Veri ve Analitik, Veri Ambarı ve İş Zekası, Sistem ve Veri Tabanı Yönetimi, Bütçe Planlama ve Finansal Konsolidasyon hizmetleri ile Analitik Sigortacılık ürünü Wiseboard Insurance, üst yönetim performans yönetimi ve analiz ürünü Wiseboard Executive, Analitik Perakendecilik ürünü Wiseboard Retail, perakende operasyonunda verimlilik sağlayan yapay zeka ürünü Eyeqube Retail ve İK Bütçe Planlama ürünü Cubeview HR ile yer aldı.