Sosyal Medya

Fırsatlar

Gülümseten Kasım Fırsatları: Prime Gecesi’ne özel flaş fırsatlar bugün başlıyor!

Amazon Türkiye'nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” kapsamında, Prime üyelerine özel sürpriz fırsatların sunulacağı Prime Gecesi, bu akşam saat 18:00'de Amazon.com.tr'de başlıyor.

Gülümseten Kasım Fırsatları: Prime Gecesi’ne özel flaş fırsatlar bugün başlıyor!

Amazon Türkiye’nin gelenekselleşen alışveriş etkinliği “Gülümseten Kasım Fırsatları” kapsamında, Prime üyelerine özel sürpriz fırsatların sunulacağı Prime Gecesi, bu akşam saat 18:00’de Amazon.com.tr’de başlıyor.

Amazon.com.tr’nin 30 Kasım’a kadar sürecek “Gülümseten Kasım Fırsatları” kapsamında, Prime üyelerine özel ayrıcalıklara ek olarak, 24 Kasım Cuma günü saat 18:00’de başlayacak Prime Gecesi, 25 Kasım Cumartesi saat 04:00’e kadar her yarım saatte bir yenilenen indirimlerle devam edecek. Prime Gecesi boyunca sunulacak fırsatları kaçırmamak için indirime giren tüm ürünleri bu bağlantı üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Henüz Prime üyesi değilseniz, www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup “Gülümseten Kasım Fırsatları” etkinliği kapsamında Prime üyelerine sunulan özel fırsatlardan yararlanabilirsiniz.

Prime Gecesi boyunca 18:00 ile 04:00 saatleri arasında Amazon.com.tr’de sunulacak indirimlerden bazıları;
Apple iPhone 13 (512 GB) – Pembe
MSI G271CQP E2 CURVED Oyuncu Monitörü
Philips EP2220/10 Tam Otomatik Espresso Makinası
Grundig VCP 3930 2’si 1 Arada Şarjlı Dikey Süpürge
Samsung Galaxy S21 FE 5G Akıllı Cep Telefonu
GoPro HERO12 Aksesuar Paketi
Versace Crystal Noir EDT Parfüm, 50ml
Garmin Fenix 7X Sapphire Solar – Karbon Gri DLC Titanyum

Prime üyeliği ayrıcalıkları

Amazon’un müşterilerine alışveriş ve eğlencenin en iyisini sunduğu üyelik programı Prime, Türkiye’deki alışveriş ve eğlence severlerin ayda sadece 39 TL’ye sahip olabileceği müthiş avantajlar sunuyor. “Gülümseten Kasım Fırsatları” kampanyasında Prime üyeleri tüm kampanyalarda olduğu gibi kendilerine sunulan ayrıcalıklarla Amazon’un yaşattığı deneyimin keyfini katlayarak çıkarıyor.

  • Amazon Prime üyeleri herhangi bir sepet tutarı gözetmeksizin hızlı ve ücretsiz teslimat seçeneklerinin keyfini çıkarıyor.
  • Ayrıca kendilerine özel ek indirimlerden de faydalanan Prime üyeleri aynı zamanda Çok Al & Az Öde ile 250 TL ve üzeri alışverişlerde sepette yüzde 10 indirim kazanıyor. Üstelik “Gülümseten Kasım Fırsatları” boyunca Amazon.com.tr ve Amazon mobil uygulamasından satın alınan, satıcısı ve göndericisi Amazon.com.tr olan seçili ürünlerin fiyatı 30 Kasım tarihine kadar düşerse aradaki fark hediye kartı olarak Prime üyelerin Amazon hesabına tanımlanıyor.
  • Bunların yanı sıra Amazon Prime üyeleri, üyelikleriyle birlikte gelen Prime Video ile aralarında popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir içerik seçkisini ek ücret ödemeden Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulaması aracılığıyla izleyebiliyor. Prime Gaming ile de tüm Prime üyeleri piyasanın önde gelen oyunlarında oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.