Sosyal Medya

Ne? Nasıl yapılır?

Güncel iPhone Ekran Değişim Ücretleri, iPhone 11 Ekran Değişim Ücreti

iPhone 11 Ekran değişim ücreti, iPhone 11 Pro Ekran Değişim Ücreti, 11 Pro Max ekran değişim ücreti, Güncel iPhone Ekran Değişim Ücretleri

iPhone 11 Ekran Değişim Ücretleri Güncel Liste

Güncel iPhone Ekran Değişim Ücretleri, iPhone 11 Ekran Değişim Ücreti. iPhone Ekran Onarımı ve ücretleri hakkında güncel bilgiler.

Apple’ın destek sayfasında dediği gibi bir dünya para verdiğimiz, gözümüz gibi korumaya çalıştığımız yeni iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max’ın veya daha eski iPhone cihazlarının ekranları üzerinde bazı talihsiz kazalar olabiliyor.

Yani bazen kazalar meydana gelebiliyor. iPhone Ekranınız çatladıysa Apple veya yetkili servisleri yaklaşık 30 dakika gibi bir sürede size yardımcı olabiliyor. Ancak?

Evet burada bir ancak koyuyorum zira ekran değişim rakamları cihazın kendisi gibi oldukça pahalı…

Hep Apple’ın servislerinden randevu almanın zorluğunu anlatıp duruyorum ki burada da durum aynı şekilde. Özellikle Akasya ve Zorlu’dan randevu almak oldukça zor. Bunu bir kenara bırakarsakta iPhone ekran fiyatlarını görünce küçük bir şok yaşamamak elde değil.

iPhone 11 alanlardanım bende talihsiz bir kaza sonucunda iPhone 11 ekranım kırıldı. İlk önce alırken ekran sigortası yaptırsaydım keşke dedim. Zira sigorta sigortadır. Önemlidir ancak sigorta şirketinin de gerçek uygulamada ne kadar önemli olduğunu hatırlatmadan da edemiyorum. Burada sigorta yaptırmamanızı tavsiye edemem ancak bir çok kullanıcı yaptırdıkları sigorta sonrasında yaşadığı sıkıntıları anlatıp duruyor.

Yine de ekrana sigorta yaptırmadığım için ekran değişimi benim için kaçınılmaz bir durum ve kısa bir araştırma sonrasında bulduğum fiyatlar ve süreçler hakkında size kısa bilgi…umarım faydası olur.

Apple’ın destek sayfasında güncel fiyatları gördüm ve paylaşmak istedim. Her şey orjinal olsun diye Apple yetkili servisinde ekran değiştirdim. Ücreti 1349 TL. neredeyse bir telefon parası…

Apple’de ekran değişimi için ne yapmalı?

Bir Apple Store’da veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısında rezervasyon yaptırın. Bu servis yerlerinde Apple eğitimi almış teknisyenler ve orijinal Apple parçaları kullanılarak aynı yüksek kalitede servis sunuluyor. Ancak Bir onarım yaptırmadan önce Apple Kimliğiniz ile parolanızı bildiğinizden ve iPhone’unuzu yedeklediğinizden emin olun.

Bir servis isteği başlatın
iPhone’unuzu onarıma nasıl hazırlayacağınızı öğrenin

Onarım İşleminden Neler Bekleyebileceğiniz Hakkında!

Bazı servis yerleri aynı gün içinde ekran onarımı sunabiliyor.Bu neden İstanbul’da olanlar için Akasya ve Zorlu en iyi tercih olabilir. Yine de Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarının birçoğu ve Apple Store’lar, ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunabiliyor.

Türkiye’de iPhone ekranı değiştirme maliyetleri

Bu tablodaki onarım fiyatlandırması yalnızca ekran hasarı için geçerlidir. iPhone’unuzda başka herhangi bir hasar varsa ek ücret alınır.

Garanti kapsamı dışında servis ücretleri yalnızca Apple tarafından gerçekleştirilen onarımlar için geçerlidir. Apple Yetkili Servis Sağlayıcıları kendi fiyatlarını belirleyebilir.

iPhone modeli Ekran onarımı (garanti kapsamı dışında)
iPhone XS Max, iPhone 11 Pro Max 2.190 TL
iPhone XS, iPhone X, iPhone 11 Pro 1.899 TL
iPhone XR, iPhone 11 1.349 TL
iPhone 8 Plus 1.139 TL
iPhone 8 999 TL
iPhone 7 Plus 1.139 TL
iPhone 7 999 TL
iPhone 6s Plus 1.139 TL
iPhone 6s,
iPhone 6 Plus
999 TL
iPhone 6, iPhone SE, iPhone 5s,
iPhone 5c
869 TL

Tüm fiyatlar Türk lirası cinsindendir ve fiyatlara KDV dahildir. Ekranınız bir üretim kusuru nedeniyle arızalanmışsa onarım, Apple garantisi veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamına girebilir.

Yukarıdaki Listede Görüldüğü üzeri iPhone 11 Ekran Değişim Ücreti 1349 TL. Sigorta yaptırsaydınız 600 ile 800 TL arasında bir fiyatta olabilirdi.

Apple ekran onarım güncel fiyatları