Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Günlük 20 bin kullanıcı Papatya Falı ile seviyor, sevmiyor dedi

50’den fazla ülkede aylık 7 milyon aktif kullanıcı tarafından tercih edilen Kaave, ‘Papatya Falı’ ile günde 20 bin kullanıcısına seviyor, sevmiyor dedirtti. Falcı Bacı'nın Bahçesi oyunu ile de kullanıcılarını keyiflendiren süper eğlence uygulaması, oyunda geçirilen sürenin 2 katına çıktığını açıkladı.

 

Günlük 20 bin kullanıcı Papatya Falı ile seviyor, sevmiyor dedi

 

Yenilikleriyle fark yaratan Kaave keyiflendirmeye devam ediyor…

 

50’den fazla ülkede aylık 7 milyon aktif kullanıcı tarafından tercih edilen Kaave, ‘Papatya Falı’ ile günde 20 bin kullanıcısına seviyor, sevmiyor dedirtti. Falcı Bacı’nın Bahçesi oyunu ile de kullanıcılarını keyiflendiren süper eğlence uygulaması, oyunda geçirilen sürenin 2 katına çıktığını açıkladı.

Kullanıcılarına sunduğu hizmet kalitesini artırmak için yapay zeka teknolojilerine sürekli olarak yatırım yapan ve yenilikleriyle dikkat çeken Kaave, yakın dönemde kahve severleri yeni eğlence türleri ile buluşturacak. Öte yandan geçtiğimiz yıl kategorilerine eklediği Falcı Bacı’nın Bahçesi oyunu kullanım oranıyla yeni bir rekora ulaşan Kaave, oyunda geçirilen sürenin 2 katına çıktığını duyurdu.

“2023’te de yeniliklerimize devam edeceğiz”

Uygulamanın son yeniliklerini değerlendiren Kaave’nin kurucu ortağı Selin Sağol Sade,

Bugüne kadar yaptıklarımıza yönelik özellikle vurgulamak istediğimiz noktalar şöyle; 2021’de dijital ürünlerin yanında fiziksel ürünler ile e-ticarete başladık. 2022’de süper eğlence uygulaması haline geldik. Yine 2022’de Kaave’nin içine eklediğimiz oyun sayesinde kullanıcıların uygulama içinde keyifle geçirdiği süre arttı. Bu sene ise eklediğimiz lifestyle öğeler sayesinde hem lifestyle hem de eğlence uygulaması haline geldik. Yeni yıl ajandamızda; yeni lifestyle öğeler, farklı kültürlere hitap edecek yeni fal ve falcı türleri bulunuyor” dedi.

Yakında  çok talep görecek yeni bir kategori eklenecek

Bu yeniliklerin kullanıcılar tarafından çok sevildiğini vurgulayan Sağol Sade, konuşmasına şöyle devam etti:

Falcı Bacı’nın Bahçesi oyununda geçirilen süre 2 katına çıktı. Yine çok beğenilen Papatya Falı iOS’e ek olarak Android’e de eklendi. Günde 20 bin kullanıcı papatya falı bakarak seviyor sevmiyor dedi. Kahve falı sonunda çıkan binlerce sembol için ayda 10 milyon kahve telvesinde gözüken sembol detaylı bir şekilde yorumlandı. Yine son dönemde eklediğimiz olumlama ile en çok sevgi kategorisinde olumlama yapıldı. Yakında kullanıcılardan çok talep görecek yeni bir kategori de ekleyeceğiz.”