Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Gupi Uygulaması ile Groupama Türkiye’ye yurt dışından iki ödül!

Groupama Türkiye, Sürüş Akademisi projesi ve Gupi uygulaması ile Groupama Grubu’nun gerçekleştirdiği iki uluslararası yarışmada birinci oldu.

Groupama Türkiye’ye yurt dışından iki ödül

Groupama Türkiye, Sürüş Akademisi projesi ve Gupi uygulaması ile Groupama Grubu’nun gerçekleştirdiği iki uluslararası yarışmada birinci oldu.

Groupama Türkiye, Groupama Grubu’nun düzenlediği başarılı uygulamalar, inovasyon ve yapay zekâ teknolojisi alanındaki uluslararası yarışmalarda birincilik ödüllerine layık görüldü.

Groupama Türkiye, farklı ülkelerden on yedi yenilikçi projenin yarıştığı Başarıyı Yaratanlar yarışmasına Sürüş Akademisi ile katılarak birincilik ödülüne layık görüldü. Sürüş Akademisi’nde Groupama, kasko sigortalılarına ücretsiz olarak güvenli sürüş eğitimi vermek suretiyle yol güvenliğine katkıda bulunuyor. Formula 1 organizasyonun da düzenlendiği Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen Sürüş Akademisi, Groupama kasko müşterilerine eşsiz bir sürüş deneyimi sunarken, onları zor yol şartlarında kaza yapmadan araç kullanma konusunda bilgilendiriyor.

Groupama Grubu’nun yapay zekâ kullanarak değer yaratan uygulamaları ödüllendirmeyi hedefleyen diğer yarışması Pocaimon’da ise Groupama Türkiye, dijital asistan Gupi ile farklı ülkelerden sekiz projeyi geride bırakarak birinci oldu. Chatbot ve voicebot teknolojisiyle donatılan Gupi, hasar dosyaları veya poliçeler hakkında sorulan sorulara hızlı ve kişiselleştirilmiş cevaplar vermesi ve her an ulaşılabilir olmasıyla kullanıcılarına farklı bir müşteri hizmetleri deneyimi yaşatıyor. Dijital asistan Gupi, Groupama’nın web sitesinden ve çağrı merkezi üzerinden hizmet veriyor.

Groupama Grubu’na bağlı ülkelerin katılımları ile gerçekleşen ödül törenine finalist şirketlerin temsilcilerinin yanı sıra Groupama Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Yves Dagès, CEO’su Thierry Martel ve Uluslararası Müdürü Olivier Péqueux de katıldı. Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Yves Dagès Sürüş Akademisi hakkında “Önleyici tedbirler almak sigortacılık mesleğinin özünde var; hasarların oluşumunu engellemek aslında insani dramları engellemektir” dedi. Olivier Péqueux ise “Türkiye’de farklılaşmanın başlıca etkenleri yenilikçilik ve çeviklik. Groupama Sigorta’yı GUPİ için ödüllendiriyoruz çünkü GUPİ, müşteri hizmetlerini iyileştirmeye yönelik geliştirmelerde yapay zekanın önemini gösteriyor” dedi.