Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Gupshup ve NVAPPS’den Ramazan Ayına Özel İş Birliği!

Dünyanın lider sohbet mesajlaşma platformu Gupshup, her ay 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan ‘Namaz Vakitleri’ ve ‘İftara Ne Kadar Kaldı?’ ürünlerinin geliştiricisi NVAPPS ile ortak bir projeye imza attı.

Gupshup ve NVAPPS’den Ramazan Ayına Özel İş Birliği!

Dünyanın lider sohbet mesajlaşma platformu Gupshup, her ay 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan Namaz Vakitleri ve İftara Ne Kadar Kaldı?’ ürünlerinin geliştiricisi NVAPPS ile ortak bir projeye imza attı. iftaranekadarkaldi.com içerisinde beğenilerek kullanılan Ramazan manileri gibi içerikleri eğlenceli mesajlara, namazvakitleri.com.trdeki kandil ile bayram tebrik mesajlarını ise kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşabileceği kartlara çeviren uygulamanın bir sonraki fazında akış yenilenmesi ve WhatsApp kanalı üzerinden uygulama indirmelerinin organik şekilde arttırılması hedefleniyor.

Dünyanın lider sohbet mesajlaşma platformu olan ve 57 ülkede faaliyet gösteren Gupshup, Ramazan ayına özel içerikleri beğeniyle kullanılan ‘İftara Ne Kadar Kaldı?’ ve her ay 1 milyondan fazla kullanıcıya ulaşan ‘Namaz Vakitleri’ ürünlerinin geliştiricisi NVAPPS ile bir iş birliğine imza attı. Bu yeni projede kullanıcılar, ‘Namaz Vakitleri’   WhatsApp kanalı üzerinden; cuma mesajları, kandil tebrikleri ve Ramazan ayına özel içeriklere ulaşabiliyor. ‘Namaz Vakitleri’ WhatsApp kanalı sürekli güncellenen sticker (etiket), görsel ve metin içerikleriyle kullanıcılara benzersiz bir deneyim sunuyor.

Ramazan ayı döneminde kullanıcılarıyla iletişime geçmek ve kullanıcıları ile aralarındaki bağı artırmak için alternatif bir yöntem arayışına girmeleri sonucunda WhatsApp kanalına yönelen NVAPPS, Gupshup’ın uzman ekibinin desteğiyle chatbot akışını oluşturarak projeyi hayata geçirdi. iftaranekadarkaldi.com içerisinde beğenilerek kullanılan Ramazan manileri gibi içerikleri eğlenceli mesajlara, namazvakitleri.com.tr ‘deki kandil ile bayram tebrik mesajlarını ise kullanıcıların aileleri ve arkadaşlarıyla paylaşabileceği kartlara çeviren uygulamanın bir sonraki fazında akış yenilenmesi ve WhatsApp kanalı üzerinden uygulama indirmelerinin organik şekilde artırılması hedefleniyor. ‘Namaz Vakitleri’ WhatsApp kanalına buradan ulaşabilirsiniz.