TeknoTalk

Ücretsiz İntihal Denetleyicisi: Güvenebileceğiniz Araçlar

Ücretsiz İntihal Denetleyicisi: Güvenebileceğiniz Araçlar

İntihal terimi, yazarın kendi çalışmasında birinin fikrini veya bilgilerini çalacağını, ancak bilgi kaynağından bahsetmeyi veya kaynak göstermeyi unutacağını ifade eder. Bu işlem hukuka aykırı veya suç olarak alınır.

Öğrenci olduğunuzu varsayalım, bu yüzden ceza sadece sizi üniversiteden uzaklaştırmak veya oradaki kayıt formunuzu iptal etmek olacaktır. Bu hata kariyerinizi mahvedebilir. Ancak bir blog yazarı veya bir web sitesi için metin yazarı iseniz, içeriğinizin düşük sıralanması için arama motorları tarafından cezalandırılırsınız.

İntihal kontrolünün yapıldığı durumlar yararlı hale gelir:

İntihal denetleyicisini daha iyi kullanabileceğiniz durumu tartışalım:

En iyi ücretsiz intihal denetleyicisinin özellikleri:

Herhangi bir intihal dedektörünün ücretsiz sağladığı kalite özelliğinden de bahsedelim. Aşağıda bir liste verilmiştir:

Bir kullanıcının güvenebileceği önerilen intihal denetleyicileri:

Arama Motoru Raporları:

Kullanıcı, içeriğin orijinalliğini test etmek için bu en iyi yinelenen içerik denetleyicisini kullanabilir. Anında sonuç almak için kullanıcıdan gerekli dosyayı yüklemesi istenecektir. Bu intihal aracı, bir seferde 1500 kelimeyi kontrol etmenizi sağlayacaktır. Bu intihal kontrol aracına searchenginereports.net adresine giderek ulaşabilirsiniz. Kullanıcının “URL’yi Hariç Tut” özelliğini kullanmasına izin verilir, ancak aynı anda maksimum 5 URL eklenebilir. Ayrıca kullanıcı verilerinin veya bilgilerinin güvenliğine de önem verir. Bu metnin güvenliğini sağlamak için kullanıcı tarafından yüklenen veriler veya içerik intihal denetleyici veritabanından işlem tamamlandıktan sonra silinir. Bu benzerlik algılayıcısına güvenebilirsiniz.

Scribbr:

Bu aracın birçok yararlı özelliği vardır. Kullanıcı, intihali kontrol ettikten sonra yüklediği içeriği kendi başına kaldırabilir. Eşleşen tüm içeriğin bir listesini sağlar. En büyük intihal veya telif hakkı veri tabanını içerir. Ancak tek dezavantajı, ücretsiz olmamasıdır.

Quetext:

Bu özgünlük denetleyicisi, deneme olarak 3 gün boyunca ücretsiz olacak. Bundan sonra, kullanıcı devam etmek isterse, hizmetlerinden yararlanmak için ödeme yapmak zorundadır. Kullanıcı tarafından kolayca okunabilecek basit bir intihal raporu verir. Yerleşik bir alıntı kalitesi özelliğine sahiptir. Bu araç için içeriğin güvenliği de önemlidir, bu nedenle içerik, metin kontrol edildikten sonra veritabanından silinir.

 

Exit mobile version