Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Güvenilir ve Hızlı Hosting Hizmetinin Adresi: Niobe Hosting

Niobe Hosting, Bir web sitesi tasarlamak istiyorsanız, hosting hizmetini nereden almalıyım, hangi hosting firması güvenilirdir, hangi hosting daha hızlıdır gibi soruları sormadan bir adım atmayın!

Güvenilir ve Hızlı Hosting Hizmetinin Adresi: Niobe Hosting

Bir web sitesi tasarlamak istiyorsanız, hosting hizmetini nereden almalıyım, hangi hosting firması güvenilirdir, hangi hosting daha hızlıdır gibi soruları sormadan bir adım atmayın. Bu seçim o kadar önemlidir ki problemsiz bir süreç yaşamak için Niobe Hosting gibi iyi bir seçim yapmalısınız. 

İsterseniz bir Hosting şirketinde olması gereken özellikler nelerdir onlara bakalım.

Bir Hosting Firmasında Aranan Özellikler

  • İyi bir Data Center (Veri Merkezi) üzerinden hizmet vermesi
  • 24 saat hızlı bir şekilde teknik destek sağlaması
  • Sunucularda kullandığı donanımların yeni teknolojiye sahip olması
  • Kurumsal yapıda olması 
  • Hem Linux hem de Windows konusunda uzman personele sahip olması
  • Kullanıcı dostu arayüzler sunarak hizmeti kolay ulaşılabilir hale getirmesi
  • Hosting alanında kampanyalar ile bol seçenek sunması

Data Center

Data center, sunucu bilgisayarların bir arada bulunduğu internet, elektrik, güvenlik ve mimari yapısının 24 saat yüksek boyunca kesintisiz yayın yapmaya uygun yapıda olması gerekir. Bu sebeple Data Center hizmeti veren kuruluşlar arasında en iyi hizmeti veren yerde hizmet sunması, web sitesi sahibine doğrudan olumlu bir şekilde katkı sağlar. 

Bu sebeple hosting hizmeti aldığınız kuruluşun sunucularını bulundurduğu Data Center önemlidir. 

Türkiye’de belirli sayıda veri merkezi var ancak Niobe Hosting sunucularını, en büyük ve en kaliteli hizmeti veren datacenter’lar da saklıyor. Türkcell ve Türk Telekom’a ait veri merkezlerini tercih ederek müşterilerine daha kaliteli hizmet sunuyor.

Teknik Destek

İnternet 7 gün 24 saat boyunca çalışan ve yaşayan bir dünya, o sebeple müşterilerinize, ziyaretçilerinize 24 saat hizmet vermelisiniz. Web sitenizin yayınında yaşanan sorunlara hızlı bir şekilde çözüm bulmak bu sebeple önem arz eder. 

Bu sebeple kurumsal bir hosting şirketi telefon, internet gibi kanallardan 24 saat boyunca hızlı çözüm sağlayan bilgili teknik destek personeli bulundurmalıdır. Çözüm odaklı teknik destek ile sorunlarınıza çözüm bulmanız kolaylaşır.

Niobe Hosting konusunda uzman ve bilgili personeli ile her türlü teknik konuda 24 saat boyunca ulaşılabilir durumdadır. %91 oranında müşteri memnuniyeti oluşturmuş ve Türkiyenin en beğenilen hosting şirketlerinden biri olmuştur.

Sunucu Özellikleri

Bir bilgisayarda CPU, RAM, Harddisk gibi özellikler o bilgisayarın performansına doğrudan etki eden faktörlerdir. Bu sebeple sunucularda kullanılan donanımlar hosting performansına doğrudan etki eder.

Niobe Hosting sunucularında yeni ve son teknoloji bilgisayarlar ve SAS SSD gibi çok hızlı veri aktarımı sağlayan harddiskler kullanılmaktadır. 

Web sitenizin Time To First Byte hızını doğrudan etkileyen bu durum bir hosting firmasında aranan özelliklerden olmalıdır.

Ayrıca Cloud Linux, Litespeed teknolojisi gibi özellikler ile Linux tabanlı çalışan web sitelerinde hızlı ve güvenilir hizmet almanız sağlanır. Anti Spam ve antivirüs yazılımları ile de siber güvenliğe büyük önem vermektedir.

Kurumsal Yapı

Niobe Hosting 20 yıldan fazla hosting hizmeti veren tecrübeli ve kurumsal bir şirkettir. Yeterli ve yetkin personele sahiptir. Türkiye’de hizmet veren çok sayıdaki hosting firmaların arasında kurumsal yapıda çalışan az sayıdaki firmalardan biridir.

Yetkin Personel

Bir hosting firmasında konusunda uzman personelin bulunması web sitenizde yaşadığınız sıkıntıların çözümünde size daha kolay çözüm bulmayı sağlar. Linux, windows ve hosting konusunda teknik detaylara hakim personele sahip olan Niobe Hosting birçok konuda kolayca çözüm imkanı sağlamaktadır.

Kullanıcı Dostu Arayüz

Niobe Hosting web tabanlı kullanışlı uygulamalar kullanarak müşterilerinin işini kolaylaştıracak her türlü adımı atmıştır. cPanel, Plesk Panel, phpMyAdmin, MySQL ve ASP, ASP.NET, MSSQL kullanımına imkan veren arayüzler ile hosting ve veri tabanı kullanım kolaylığı sağlar. 

Uygun ve Avantajlı Kampanyalar

Sadece ucuz hizmet verdiği için hosting firması tercih etmek belki de yapılacak en büyük hata olacaktır. Bu seçim nedeniyle yaşanacak sıkıntılar size daha büyük gelir kaybına neden olabilir.

Niobe Hosting her keseye uygun ücret politikaları ile sunduğu hizmet çeşitliliği yanında, yıl içinde gerçekleştirdiği kampanyalar ile müşteri memnuniyetini üst seviyeye çıkarmaktadır.

Niobe Hostingin sunduğu kampanyalara bakmadan hosting hizmeti almayın.

Ayrıca Niobe Hosting, SSL, yedekleme, taşıma gibi birçok hizmeti size ücretsiz bir şekilde sunmaktadır.

Koşulsuz İade Garantisi ve Güvenilirlik

Niobe Hosting sunduğu hizmete o kadar güveniyor ki herhangi bir iade talebinde işlem hızlıca gerçekleşiyor. Ayrıca Niobe Hosting 20 yıldan fazla süredir verdiği hizmetle 21 bin üzerinde web sitesi, 40 bin üzerinde müşterisi ve 32 bin domain yönetimi ile ne kadar güvenilir olduğunu ortaya koymaktadır.

Yukarıda bahsettiğimiz tüm özellikler Niobe Hosting tarafından uzun yıllar sonucunda elde edilen tecrübelerle oluşturulmuştur. Hosting hizmeti alacaksanız güvenle buradan hizmet alabilirsiniz.