Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Hafta Sonu Eğlencesi GameX 2022’de

Binlerce dijital oyunseverlerin akın ettiği Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022, Cumartesi ve Pazar günleri için özel sürprizler hazırladı

Hafta Sonu Eğlencesi GameX 2022’de

Binlerce dijital oyunseverlerin akın ettiği Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022, Cumartesi ve Pazar günleri için özel sürprizler hazırladı… Genç kuşağı peşinden koşturan Aleyna Tilki konseri bunlardan sadece biri…

Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022

Bu yıl 16’ncı kez düzenlenenen Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022, hafta sonu eğlencesini ailece yaşamak isteyenler için de özel programlar hazırladı.

En yeni oyunlar GameX 2022’de yerini alırken ödüllü turnuvalar, cosplay yarışmaları, konserler ve çok daha fazlası fuar alanında bulunacak.

Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı GameX 2022

2022’nin sürprizi ise Aleyna Tilki olacak. Genç kuşağın idollerinden biri olan Aleyna Tilki, cumartesi günü fuardaki PUBG Mobile standında bir konser verecek.

Tüm dünyada milyonlarca kişiyi tutkuyla peşinden sürükleyen dijital oyun kahramanlarını birebir canlandıran Cosplay sanatçıları da fuardaki yerlerini alacak.

Milyonlarca takipçili TikTok fenomenlerinin de yer alacağı fuarda herkesin katılabileceği ödüllü yarışmalar da düzenlenecek.

Youtuber ve Streamerlar, çarpıcı cosplay etkinlikleri, sayısız ödül ile hediye ürünler, seminerler, paneller ve atölye çalışmaları da GameX 2022 Uluslararası Dijital Oyun ve Eğlence Fuarı’nın hafta sonu etkinlikleri arasında olacak.