Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Hafta sonu evde geçirdiğin zamanı iyi değerlendirmen için 15 harika öneri!

Hafta sonu evde geçirdiğin zamanı iyi değerlendirmen için 15 harika öneri. Oyun oynamayı kim sevmez ki? Online platformlarda oynayabileceğin.

Hafta sonu evde geçirdiğin zamanı iyi değerlendirmen için 15 harika öneri!

Hafta sonu evde vakit geçireceğin uzun bir zaman seni bekliyor. Peki evde daha çok vakit geçirdiğin bu zamanlar için bir planın var mı? Eğer yoksa sana harika 15 fikir önerisi sunacağız. İşte hafta sonu evde yapabileceğin birbirinden keyifli aktiviteler!

1. Evini yeniden dekore et!

Evdeki düzeninden sıkıldıysan, eşyaların yerlerini değiştirerek düzenlemeler yapabilirsin. Üstelik, yeni yıl yaklaşırken, evini yılbaşına uygun bir şekilde dekore etmenin tam zamanı!

2. Dizi veya film izle!

İsteyip de vakit bulamadığın dizi ve filmleri izlemek için harika bir zaman! Eğer aklında bir film yoksa Netflix’te özel önerdiğimiz aşağıdaki filmlere göz atabilirsin. Unutmadan; Netflix abonelik ücretini Papara Card’ınla yaparak anında %50 nakit kazanabilirsin.

3. Gurme yanını keşfet!

Yeni lezzetleri dışarıda aramana gerek yok. Sokağa çıkmadan da birbirinden farklı lezzetlere ulaşman mümkün. Çünkü dünya mutfağı bir uygulama kadar uzağında! Fuudy’den sipariş vererek gurme yanını keşfedebilir, ödemelerini de Papara Card’ınla yaparak anında %15 nakit kazanabilirsin.

4. Bir tütsü yak, meditasyona başla!

Evde meditasyon yapmak çok kolay! Kendine sakin bir alan ayır, yere matını ser ve keyfine bak. Başlangıç olarak ise sana bağışıklık sistemini güçlendirecek Wim Hof metodunu önerebiliriz.

5. Arkadaşlarınla internet üzerinden görüş!

Hafta sonu evinden dışarı adım atmadan da sevdiklerinle görüntülü olarak görüşebilirsin. En yakın arkadaş grubunla randevulaş ve dışarı çıkıyormuş gibi zamanında kameranın karşısına geç!

6. Hobi edinmenin tam sırası!

Hep aklında olan ama zaman bulamadığın hobilerine yönelmenin tam zamanı değil mi? Kendine bir puzzle alabilir veya boyama yapmaya başlayabilirsin. Unutma bütün hafta sonu senin!

7. Kendi yılbaşı ağacını yap!

Klasik çam ağaçları yerine yaratıcılığını kullanarak farklı konseptlerde yılbaşı ağacını yapabilirsin. Bunun için sadece kitaplar ve renkli ışıklar bile yeterli olur.

8. Bitiremediğin o roman için en doğru zaman!

Meditasyonunu bitirip zihnini dinlendirdikten sonra yapacağın en güzel aktivitelerden biri de kitap okumak değil mi? Eğer elinde yeni bir kitap yoksa Kidega’dan Papara Card’ınla sipariş vererek %15 nakit kazanabilirsin.

9. Müzelere gidemediğin için üzülme!

Hiçbir efor sarfetmeden o çok gitmek istediğin müzeleri online olarak gezebilirsin. Kültür ve Turizm Bakanlığının sunduğu Sanal Gezinti ile birçok müzeyi buradan ziyaret edebilirsin.


10. Youtube partilerine katıl!

Evde kalarak da partilere katılabilmen mümkün. Birçok müzisyen evde kaldığımız bu dönemde Youtube’da canlı yayın yaparak evde izole bir şekilde parti havası yaratmamıza olanak sağlıyor.


11. Erteleyerek zaman bulamadığın eğitimlere başlamak için adım at!

Öğrenmek istediğin konular hakkında bilgi edinmek için daha iyi bir zaman yok. İster yabancı dil, ister kişisel gelişimin, istersen de iş/okul için çeşitli eğitimler alabilirsin.


12. Bitkilerle uğraş!

Evde kendi bitkilerini yetiştirmek gibisi yoktur. Gerekli malzemeleri alıp, bitki yetiştirerek kendine özel habitatını oluşturabilirsin.


13. Minik dostlarını unutma!

Gün içinde çok fazla ilgilenmediğin minik dostlarına vakit ayırabilirsin. Hem sana hem de ona çok iyi gelir. Evde de olsa onun için de biraz spor zamanı…


14. Spor yapmayı ihmal etme!

Egzersiz yapmak için dışarıda ya da spor salonunda olmana gerek yok. Evinde kendine bir alan oluşturarak kolayca spor yapabilirsin.


15. Video oyunları için tam zamanı!

Oyun oynamayı kim sevmez ki? Online platformlarda oynayabileceğin birçok oyun var. İster arkadaşlarınla istersen de tanımadığın kişilerle oyun oynayarak zaman geçirebilirsin.