Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Half Life 2 ‘yi Yeniden Yaratıldı!

Oyun dünyasının efsaneleri arasında yer alan Half Life 2, günümüz grafikleriyle tekrar hayat buldu.

Oyun dünyasının efsaneleri arasında yer alan Half Life 2, günümüz grafikleriyle tekrar hayat buldu.

Valve ve FPS oyuncuları için kuşkusuz ayrı bir yere sahip olan ve hala bir umut üçüncü oyununu beklediğimiz Half Life serisi adına yapılan paylaşımlara baktığımızda serinin hala ölmediğini rahat bir şekilde görmeye devam ediyoruz.

Valve de buna dayanarak bize hala üçüncü oyunu beklete dursun, önceki oyunlar hakkında yapılan çalışmalar da gelmeye devam etsin. Sıradaki paylaşım, özellikle “Half Life 2 günümüz teknolojisinde geliştirilseydi, nasıl olurdu?” sorusunu cevaplar nitelikte.

Ünlü aksiyon/gerilim oyunu Alien Isalation’un profesyonel 3D tasarım sanatçısı Liam Tart’ın elinden çıkan Half Life 2 görselleri oldukça hoş ve keşke oyun olsa da oynayalim dedirtecek cinsten.

Unreal Engine 4 iş başında

Birçok AAA kalitesinde oyununun yapımında kullanılan Unreal Engine 4 grafik motoru ile hazırlanan gorseller, Half Life 2 oyuncularını dönemin nostaljisi ve günümüz teknolojisiyle buluşturuyor.

Oyundaki birçok bölüme ait olan ve yüksek grafik kalitesi ile hazırlanan yeni nesil Half Life 2’nin görsellerine göz atabilirsiniz.