TeknoTalk

Hedefiniz Mükemmel Oyun Tecrübesi ise Adresiniz Monster Laptop Modelleri!

Hedefiniz Mükemmel Oyun Tecrübesi ise Adresiniz Monster Laptop Modelleri!

Kamera hareket ettikçe yüklenen çevre kaplamaları, oyun sahnesinde obje ve karakter sayıları arttıkça azalan kare/saniye değerleri, düşük ekran yenileme hızı nedeniyle alınamayan frag’ler… Oyuncular için üretilmeyen bir bilgisayarda oyun oynamaya çalıştığınızda karşılaşabileceğiniz olumsuzluklardan bazılarını özet olarak aktarsak da eminiz bundan çok daha fazlasını yaşamışsınızdır.

İşte tam bu nedenle artık belli başlı amaçlara yönelik laptop modelleri üretiliyor. Profesyonel tasarımcılar için özel donanımlı bilgisayarlar, iş insanları için hafif ve güçlü donanımlı cihazlar, oyuncular için ise birbirinden güçlü “Canavar”lar üretiliyor. Türkiye’deki oyuncuların yakından tanıdığı Monster Notebook, oyuncuların bir gaming laptop modelinden ne beklediğini biliyor ve geliştirdiği Abra, Tulpar ve Semruk serisi bilgisayarlarının donanımlarını buradan hareketle şekillendiriyor. O hâlde size mükemmel bir oyun deneyimi yaşatacak olan Monster laptop modellerinin özellikleri nasıl?

300 Hz Ekran Yenileme Hızlı Laptop ile Rakiplerinize Şans Tanımayın

Özellikle online arenalarda zaman geçiriyorsanız ve favori oyunlarınızdaki hünerlerinizi tüm dünyadaki rakiplerinize göstermeyi amaçlıyorsanız, gerçekten güçlü bir oyun laptop’ı edinmeniz şart. Ancak söz konusu gücün, dâhilî donanım bileşenleriyle sınırlı kalmaması gerekir.

Zira rekabetçi oyunlarda, düşmanlarınızı hangi sürede görüp hamle yapacağınız, oyunun kaderini tamamen değiştirir. Eğer internet hızı ve ping değerlerinize güveniyorsanız, dikkat etmeniz gereken öncelikli nokta, alacağınız laptop modelinin ekran yenileme hızıdır. Ürettiği bilgisayarlardaki ekran yenileme hızlarını alışageldik 60 Hz bandından çok yukarılara çeken Monster Notebook; 144, 165 ve 300 Hz yenileme hızına sahip ekranlı çözümler sunar.

Bu sayede rakiplerinizi milisaniye bazında takip edip onlar kımıldadıkları anda hamlenizi gerçek zamanlı olarak yapabilir, “Vurdum ama işlemedi,” gibi acı tecrübeleri geride bırakabilirsiniz. Elbette ekran yenileme hızı, tek başına bir seçim kriteri değil. Bu yenileme hızlarını besleyebilecek “Canavar” gibi donanım setlerinin de laptop modellerinde olması gerekir ve Monster Notebook imzalı çözümlerde beklentilerinizin de ötesinde performansla gelen donanımlar var.

14 Çekirdekli İşlemciye Sahip Laptop Modelleriyle Performans Sorunlarını Geride Bırakın

Geliştirdiği oyun bilgisayarlarında daima en yüksek performansı sunan yeni nesil donanımlara yer veren Monster Notebook, yenilenen Abra ve Tulpar serisinde, Intel’in 12. nesil işlemcilerini kullanmaktadır. Değişen mimari ile çekirdek sayıları artan ve buna bağlı olarak performansı da önceki nesil işlemcilere kıyasla yükselen yeni nesil Alder Lake işlemciler, oyunlarda istediğiniz akıcılığı yakalamanız noktasında beklentilerinizi karşılar.

Çevrimiçi oyunların yanı sıra açık dünya formundaki tek kişilik oyunların ihtiyaç duyduğu işlem gücünü fazlasıyla veren, bununla da yetinmeyip ekran kartlarının potansiyel güçlerini açığa çıkarabilmelerine imkân tanıyan işlemciler, yeni Monster laptop modellerinin en önemli parçasıdır.

Intel ile sürdürdüğü iş birliğinin bir benzerini NVIDIA ile de sürdüren Monster Notebook, işlemcilerle uyum yakalayıp yüksek tazeleme hızına sahip ekranları doldurabilecek güçte ekran kartlarını ürettiği bilgisayarlarda kullanır. Gerçek zamanlı ray tracing, DLSS ve oyun dünyasında bomba etkisi yaratan daha birçok özelliğe sahip NVIDIA GeForce RTX 30 serisi oyuncu bilgisayarları, bilhassa rekabetçi oyunları 165, hatta 300 Hz/fps düzeyinde oynayabilmenizi sağlar. İşlemci darboğazına takılmayan ekran kartları, geniş kapasiteli DDR5 sistem belleklerinin de katkısıyla takılma ve kare/saniye düşüşlerinden uzak, mükemmel oyun seansları yaşamanıza yardım eder.

Eğer siz de güncel oyunları, 4K’ya (2160p) varan çözünürlüklerde, akıcı şekilde oynamayı istiyorsanız, Monster Notebook’un; Abra, Tulpar ve Semruk serisi oyun bilgisayarlarını vakit kaybetmeden inceleyin. Monster’ın ömür boyu ücretsiz bakım hizmeti ve Xbox Game Pass Ultimate abonelik hediyesi başta olmak üzere pek çok avantajından yararlanmak için “Canavar”lar ile hemen tanışın!

Exit mobile version