Sosyal Medya

Kripto Para

Help Steps’te HSX TOKEN Sürprizi!

Türkiye’den dünyaya yayılan ve adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması olan Help Steps, kullanıcılarının adımlarını HS’ye dönüştürüp, istedikleri STK’lara, Spor Kulüplerine ve bireysel yararlanıcılara bağışlama imkanı sağlıyor.

Help Steps’te HSX TOKEN Sürprizi!

 

Türkiye’den dünyaya yayılan ve adımları bağışa çeviren ilk sağlık uygulaması olan Help Steps, kullanıcılarının adımlarını HS’ye dönüştürüp, istedikleri STK’lara, Spor Kulüplerine ve bireysel yararlanıcılara bağışlama imkanı sağlıyor.  Dünyanın 161 ülkesindeki 1.7 milyona varan kullanıcılarını aktif bir yaşam tarzı sürmeleri için teşvik eden ve adımlarını bir değere çevirerek ödüllendiren devrim niteliğinde bir uygulama olan Help Stesp, HS adımları arka planda Tosla Kart’a limitli olarak aktartarak nakit dönüşümüne de imkanı sağlıyordu.

 

Dijital dünyada faaliyet gösteren ve web3 dünyasını yakından takip eden  ve yenilikçi bir kişiliğe sahip olan Help Steps, kullanıcılara kazandıkları değerler üzerinde daha fazla kontrol sağlamaları için, blok zinciri tabanlı bir kripto varlık olan HSX Token’ı hizmete sundu.

 

Earn2Move’da kuralları değiştirmeye hazırlanıyoruz! Küresel arenaya kararlı bir şekilde girerken, HelpSteps, dönüştürücü dinamikleri Blockchain Dünyası alanına taşıyarak iz bırakmak için yola çıkıyor!

 

Adımların dijital bir değeri olan HS’den bağımsız yeni finansal değeri HSX Token’a dönüştürebilecek olan kullanıcılar böylece, adımlarının belirli kampanyalarda 2-3 kat fazla değerli olması imkanına da sahip olacaklar. Ayrıca HSX Token sahipleri ,Help Steps ile işbirliği içerisinde olan çok sayıda kurum ve marka işbirliklerinde çeşitli fırsatlara erişebilmenin yanı sıra, yeni kurulan pazar yerindeki kampanya öncelikleri, Premium özelliklerinde hızlı erişim imkanı, süresiz indirimler ve süreç içindeki birçok kullanım ayrıcalıklarına sahip olabilecekler.

 

 

HelpSteps uygulamasında, HSX token sahipleri hareketlerini takip etme, uygulama içi rozetler, local hero durumu ve kazançlar gibi özelliklere erişebilecekler. Bu özellikler, kullanıcıların aktif bir hayat yaşadıkları için ödüller kazanırken, onların motive olmaları ve ilerlemelerini takip etmeleri için benzersiz ve ilgi çekici bir yol sağlamış olacak.

 

Blokzincirin küresel gücünü ve erişimi kampanya katılımlarında HSX Token Sahipleri hissedecekler. Dünyanın farklı noktalarında HSX Token senaryosu ile kampanyalara katılım sağlanabilecek. Internet erişimi ve Omchain Coin’i olan herkes’ iyiliğe katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Uygulama içerisinde HS adımları olmaya devam edecek. HSX Token, kullanıcıların adımlarını bir bonding eğrisi mantığına göre tokenlaştıracaktır.

Help Steps’in CEO’su Gözde Venedik, konuyla ilgili olarak ‘Kullanıcılara kazandıkları değerler üzerinde daha fazla kontrol sağlayabilmeleri için, blok zinciri tabanlı bir kripto varlık olan HSX Token’ı yayınlamaya karar verdik. Varlıkları tokenize etmek için blok zinciri teknolojisini kullanarak, kullanıcıların Help Steps aracılığıyla kazandıkları finansal değeri çıkarmalarını ve kripto borsaları ile DeFi protokollerindeki işlemler gibi uygulamanın dışına aktarmalarını sağlayabiliriz. Bu, kullanıcılara hareketleri yoluyla kazandıkları değeri nasıl kullanacakları konusunda daha fazla esneklik ve seçenek sağlayacaktır’ dedi.

 

Dünya üzerinde 161 ülkede 1.7 milyon kullanıcıya sahip Help Steps uygulaması şu ana kadar 26 dan fazla bireysel ihtiyaç sahibine destek oldu, 160 öğrenciye de burs sağlanmasına yardım etti. Toplamda 265 milyar HS adım ile de çeşitli kurumlara bağış yapılmasını sağlayan, Help Steps, sokak hayvanları için faaliyet gösteren STK’lara yapılan adım bağışlarıyla yaklaşık 16 ton mama gönderimine aracılık etti, yaklaşık 7.580 fidan dikiminin gerçekleşmesine katkıda bulundu.

 

Help Steps nasıl kullanılıyor?

Help Steps uygulamasını, Google Play’den ve App Store’dan ücretsiz olarak uygulamayı indiren kullanıcılar cep telefonları cebindeyken tüm gün her zamanki gibi yürüyor, bisiklete biniyor veya koşuyor. Bu adımlar aynı zamanda bir adımsayar olan Help Steps uygulamasında birikiyor. Ardından akşam saat 24.00 olmadan kullanıcılar uygulamaya girip ‘Adımlarımı HS’ye çevir’ butonuna basıyor ve kısa bir reklam izliyor. Adımları HS puanına dönüşen kullanıcılar bu puanları isterse biriktiriyor ya da ihtiyaç sahibi bireysel yararlanıcılara, sivil toplum kuruluşlarına veya spor kulüplerine bu uygulama üzerinden bağışlıyor.

 

Omchain alytapısı kullanan HSX Token, Türkiye’nin önde gelen kripto para borsalarından Bitci işbirliği ile 6 Eylül’de kripto tutkunları ile buluştu. Bitci Launchpad üzerinden talep toplanmaya başlayan olan HSX Token, çok kısa sürede arz’ın yüksek oranda bir kısmını

tamamladı.