Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Hepsiburada, bugün saat 19:30’da 40 adet Kia Stonic satışı yapacak

Dün akşam 30 dakikada 40 adet Kia Rio ve Kia Picanto modeli satışıyla büyük bir başarıya imza atan Hepsiburada, bugün saat 19:30’da 40 adet Kia Stonic satışı yapacak. Otomobilin yanı sıra, karavan, arsa ve tekne satışı da akıllı alışveriş platformu Hepsiburada’da kullanıcıları bekliyor. 

Hepsiburada bu akşam da efsane fiyatlarla araba satışı yapacak.

Dün akşam 30 dakikada 40 adet Kia Rio ve Kia Picanto modeli satışıyla büyük bir başarıya imza atan Hepsiburada, bugün saat 19:30’da 40 adet Kia Stonic satışı yapacak. Otomobilin yanı sıra, karavan, arsa ve tekne satışı da akıllı alışveriş platformu Hepsiburada’da kullanıcıları bekliyor. 

Hepsiburada, Efsane Kasım’ın son haftasına efsane fiyatlarının beraberinde efsane ürünleriyle de giriş yaptı. Satışları dün akşam başlayan 40 adet Kia Rio ve Kia Picanto’nun 30 dakika gibi kısa bir sürede  stokları tükendi. Hepsiburada, bugün saat 19:30’da 40 adet Kia Stoic satışa sunacak. Otomobilin yanı sıra, karavan, arsa ve tekne satışı da akıllı alışveriş platformu Hepsiburada’da kullanıcıları bekliyor.

Stoklar tükendi, yeni Kia’lar bugün 19:30’da satışa çıkıyor

Efsane Cuma kampanyası kapsamında satışları iki güne yayılan Kia otomobillerin dün satışa açılan kapsamında bu sene Kia Picanto 1.0L Cool  Benzinli AMT 2022 ve Kia Rio 1.4L Cool Benzinli Otomatik 2022’nin stokları çok kısa bir sürede tükendi. Bu akşam ise  40 adet Kia Stonic 1.4L Otomatik 2022 modeli efsane fiyat avantajıyla satışa sunulacak.

Hepsiburada, Efsane Kasım’da efsane avantajlarla karavan, arsa ve tekne de satıyor…

Ön Ödemeli Karavan Satışı…

299.000 TL satış fiyatına sahip Priene 403 QB Model Karavan’a 50.000 TL ön ödeme yapan alıcı adayları, aracı almaya hak kazanacak. Teknik Karavan tarafından satışı yapılan karavan, Knott frenli sistem olup, 1000 KG kapasiteli. Katlanabilir masa seti, 2 kişilik yatak kapasitesi, banyo ve mutfak ünitelerinin eksiksiz olduğu karavan yalnızca 5 adet stokla sınırlı.

Kampanya koşulları için;

İZZ 458 Model Crawler Karavan, 459.000 TL satış fiyatına sahip. 50.000 TL kapora ödemesini Hepsiburada platformu üzerinden yapacak kullanıcılar, kapora ödemesinden 7 gün sonra, ön ödeme ile karavan sahibi olmak için işlemlere başlayacak. Resmi kurumlarda gerçekleşecek, her türlü plaka, noter masrafları, muayene ve sonrasındaki fenni muayeneler vb. masraflar ile aracın zorunlu mali sigortası, kasko sigortası, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi ve araç ile ilgili sair vergiler kullanıcıya ait olacak.

 Kampanya koşulları için;

Hepsiburada’da bu hafta satışı gerçekleşecek bir diğer karavan ise; Crawler’in Anka 300 modeli. 30.000 TL kapora ödemeli karavanın satış fiyatı 299.000 TL ve 10 adet stokla sınırlı.

Kampanya koşulları için;

Sakarya’da NEF arsa satışı Hepsiburada’da

Hepsiburada’nın Efsane Cuma haftasına özel fırsatları karavan satışıyla sınırlı değil. Alıcı adayları, platform üzerine yapacakları 5.000 TL ön ödemenin ardından, 30.000 TL indirim imkanıyla 279.000 TL’ye Sakarya NEF’te arsa sahibi olabilecek.

Gayrimenkulün satışı, Satış Vaadi Sözleşmesi’nin imzalanması, sözleşmede yazılı bedellerin satıcıya ödenmesi ve sözleşmede belirtilen koşulların gerçekleşmesi sonrası gerçekleşecek. Kampanya kapsamında satışa sunulan arazi 100 adetle sınırlı.

Kampanya koşulları için;

31.000 TL indirim avantajıyla tekne sahibi olma fırsatı 

Kasım ayının son haftasında, Efsane Cuma’ya özel Hepsiburada platformu üzerinden arsa ve karavana ek olarak tekne satışı da başladı.

Hepsiburada platformu üzerinden 20.000 TL ön ödeme yapan kullanıcılar, 4,95 metre Samba Deluxe Tekne ve 4,98 metre tango tekne sahibi olmaya hak kazanacak.

20’şer adet stoklarla sınırlı ve indirimli satış fiyatı 99.000 TL olan Samba Deluxe ve Tango tekneleri için Amatör Denizci Belgesi en önemli ön koşul.

Kampanya koşulları için;

 

40 Kia Stonic Hepsiburada’da 7 Dakikada Satıldı