Sosyal Medya

Genel

Hepsiburada’da işlem Yapılamıyor! Efsane Cuma Zor Anlar Yaşatıyor

Hepsiburada'da işlem Yapılamıyor!, Efsane Cuma Zor Anlar Yaşatıyor! Sitede sepete eklenen ürünler ödeme sayfasına geçmiyor? DETAYLAR BURADA!

Hepsiburada sitesinde aşırı yoğunluktan satış işlemi Yapılamıyor!

Hepsiburada’nın Efsane Cuması, site ve kullanıcıları için tam bir KARA CUMA oldu.

Hepsiburada’da “EFSANE CUMA” Kampanyası başladı. %50 ‘ye varan indirimlerden faydalanmak isteyen kullanıcılar siteye hücum etti.

An itibari ile siteden alışveriş listesine eklenen ürünler Ödeme sayfasına geçilememesi yüzünden satın alınamıyor.

Hepsiburada Sitesinde Satın Alma İşlemi Yapılamıyor!  Hepsiburada Sitesinde Efsane Cuma Yoğunluğu, Hepsiburada’da işlem yapılamıyor!

Müşteri hizmetleri teknik bir sorun olduğunu kampanyanın gece 00:00’a kadar devam edeceğini ve daha sonra tekrar denememizi söylüyor.

hbhata

Kullanıcılar yukarıdaki gibi hata mesajları alıyor.

 

hepsiburada___efsane_cuma

 

Hepsiburada Kara Cuma’yı ‘Efsane Cuma’ adıyla sahiplendi! İndirimleri Kaçırmayın!

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada, dünyanın pek çok ülkesinde “Black Friday” olarak bilinen; markaların müşterilerine yılın en büyük indirimlerini sunduğu dev kampanya gününü “Efsane Cuma” adı ile sahipleniyor.

Hepsiburada, 24 Kasım Perşembe gecesini 25 Kasım Cuma’ya bağlayan geceden itibaren iş ortakları ile birlikte hazırladığı efsane kampanyaları Türkiye’nin beğenisine sunuyor.

Tüm dünyada tüketicileri online alışverişe yönlendiren ve özel indirimlerle buluşturan Black Friday heyecanı, hepsiburada’da Efsane Cuma kampanyaları ile yaşanıyor.

“Efsane Cuma” kapsamında; cep telefonundan buzdolabına, modadan kişisel bakıma kadar 1 milyondan fazla üründe; en iyi fiyatlara ek sepette geçerli %50’ye varan indirimler sınırlı süre ve stoklar ile müşterilere açılacak.

Özel İndirimleri Kaçırmayın!

Hepsiburada müşterileri bu indirimler sayesinde yılbaşı alışverişlerinden temel ihtiyaçlarına kadar “Efsane Cuma”ya özel fiyatlardan faydalanabilecekler

Güncelleme: Saat 13:16 itibari ile site düzelmiş görünüyor! Ancak Alım işleminden sonra sipariş listenizde siparişiniz görünmüyor!

Hepsiburada