Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Himalaya Airlines dijital dönüşümünü Hitit’le tamamladı!

Himalaya Airlines Hitit ile operasyonlarına başladı. Nepal merkezli faaliyet gösteren havayolu şirketi, Hitit’le vardığı anlaşma sonrası dijital dönüşümünü tamamlayarak uçuşlarına sorunsuz bir şekilde başladı.

Himalaya Airlines dijital dönüşümünü Hitit’le tamamlayarak operasyonlarına başladı

 

Himalaya Airlines Hitit ile operasyonlarına başladı. Nepal merkezli faaliyet gösteren havayolu şirketi, Hitit’le vardığı anlaşma sonrası dijital dönüşümünü tamamlayarak uçuşlarına sorunsuz bir şekilde başladı. Himalaya Airlines, sadece yolcu hizmetleri alanında değil, muhasebe alanında da kapsamlı bir dijital dönüşüm kararını Hitit ile hayata geçirdi. Nepal Havayolları’ndan sonra Himalaya Airlines ile de çalışan Hitit, ülkede hizmet verdiği havayolu sayısını ikiye çıkartarak, gerek Nepal gerekse Asya Kıtası’ndaki operasyonel ağını genişletmeye devam ediyor.

 

Nepal’in havayolu şirketlerinden Himalaya Airlines dijital dönüşüm için Hitit’i tercih etti. Teknolojik altyapısını güçlendirmek adına girdiği yenilik sürecinde Hitit’i tercih eden havayolu şirketi, Hitit’in Crane çözümleri ile uçmaya başladı.

Himalaya Airlines, Hitit’in ödüllü ve kapsamlı yolcu hizmet sistemlerinin yanı sıra muhasebe ve ödüllü iş performans indeksi yazılımlarını da kullanmaya başladı. Kısa ve sorunsuz geçen sistem geçişi sonrası, operasyonlarına başlayan Himalaya Airlines, operasyonlarını eksiksiz ve entegre bir şekilde sürdürüyor.

Bir yıl içinde Nepal’den iki havayolu

Konuyla ilgili açıklama yapan Hitit’in Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Nevra Onursal Karaağaç, şunları söyledi:

“Nepal’deki operasyon ağımızı gittikçe büyütmeye devam ediyoruz. Nepal Havayolları sonrasında şimdi de Himalaya Airlines ile çalışmaya başladığımız için çok mutluyuz. Teknolojimize güvendiğimiz kadar müşteri hizmetleri alanındaki yaklaşımımızın da takdir topladığını biliyoruz. Partnerlerimizin Hitit’ten duyduğu memnuniyetin, sektörümüzde tercih edilirliğini arttırdığını farkındayız ve bu bilinçle yüksek hizmet ve teknoloji kalitemizden ödün vermeden çalışmaya devam edeceğiz.”