Sosyal Medya

Oyun Dünyası

Hit and Boom”un Türkiye’ye Özel Açık Betası 24 Kasım’da Başlıyor!

Tüm kadrosu Türk geliştirici ve sanatçılardan oluşan yerli oyun stüdyosu Funverse Games tarafından geliştirilen "Hit and Boom", 24 Kasım'da sadece Türkiye'deki oyuncular için açık beta sürümüne geçiyor.

Hit and Boom”un Türkiye’ye Özel Açık Betası 24 Kasım’da Başlıyor!

Tüm kadrosu Türk geliştirici ve sanatçılardan oluşan yerli oyun stüdyosu Funverse Games tarafından geliştirilen “Hit and Boom”, 24 Kasım’da sadece Türkiye’deki oyuncular için açık beta sürümüne geçiyor.

MOBA ve Battle Royale oyun mekaniklerini birleştiren ve ücretsiz olarak erişilebilen Hit and Boom, oyunculara benzersiz bir deneyim sunuyor.

“Hit and Boom”, oyuncuları geniş bir savaş alanında rakiplerini ustalıkla alt etmeye davet ediyor. Oyun, her bir karakterin benzersiz silahları ve farklı oyun stilleri ile dikkat çekiyor. Oyuncular, tek başlarına veya arkadaşlarıyla birlikte savaş alanına adım atacak ve daralan çember içinde hayatta kalmak için tüm becerilerini kullanacaklar.

Hit and Boom’un en çok öne çıkan özelliği, MOBA ve Battle Royale türlerinden alınmış en iyi özelliklerin bir araya getirilmesi. Oyuncular, devasa bir haritada stratejilerini sürekli yeniden şekillendirebilecekler. Oyuncular her maçta farklı bölgeler, taktikler ve rotalar tercih edebilecek.

“Hit and Boom” karakterleri, birden fazla benzersiz silaha sahip olacak. Takımınızın ihtiyacına göre yakın dövüşçü, uzun menzilli keskin nişancı veya daha fazla hareketlilik mi gerekiyor? Tüm bunlar, maça girmeden önce en uygun silahı seçerek ve buna göre strateji geliştirerek mümkün olacak.

Funverse Games CEO’su Tolga Öztürk, 24 Kasım’da başlayacak olan açık beta ilgili olarak şunları söyledi:

“Türkiye’deki oyuncularımıza özel olarak sunacağımız bu açık beta sürümü ile ‘Hit and Boom’ deneyimini ilk kez büyük bir oyuncu topluluğuna sunuyor olacağız.. Oyuncularımızın geri bildirimleri bizim için çok değerli olacak ve oyunun final sürümünü şekillendirmede büyük rol oynayacak. Açık Beta’yı yalnızca Türkiye’de başlatmaya karar vermemizin nedeni ise, ülkemizdeki oyuncuların fikirlerini gerçekten önemsiyor olmamız. Türk oyuncuların oyun kalitesi ve dengesi konusunda seçici bir zevke sahip olduğuna olan inancımız sonsuz. Test aşamasını burada, kendi ülkemizde başlatarak doğru yolda olup olmadığımızı görmek, bizim için çok önemli.”

“Hit and Boom” açık betası, 24 Kasım’da PC üzerinden Steam platformu aracılığıyla ücretsiz olarak erişilebilir olacak. Eğer hala beta kaydınızı yaptırmadıysanız hitandboom.com/register adresinden açık beta için kaydınızı oluşturabilirsiniz. Daha fazlası için Funverse Games ve Hit and Boom sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

www.funverse.com

www.hitandboom.com

Funverse Games Hakkında

Funverse Games, İstanbul’da kurulan ve dokuz yıllık zengin bir geçmişe sahip olan bir oyun geliştirme stüdyosudur. İlk olarak “Funmoth Games” markası ile kurulan stüdyo, core ve mid-core mobil deneyimler yaratmaya odaklanarak hikayesine başlamıştır. Hyper-casual türün yükselişiyle birlikte stüdyo, bu konuya odaklanmak için “Hi Games” adı altında yeni bir alt stüdyo kurmuştur. 2021’de ise Funmoth ve Hi Games, “Funverse Games” markası altında güçlerini birleştirerek stratejik bir dönüşüm geçirmiş ve odak noktasını büyük ve organize bir geliştirme stüdyosu olarak sürükleyici PC ve konsol oyunlarının geliştirilmesine kaydırmıştır.

Öne çıkanlar:

  • 2022’de LinkedIn’de en iyi Türk girişimleri arasında 3. sırada yer almıştır.
  • 40’tan fazla oyun sektörü profesyonelini bünyesinde barındıran bir ekibe sahiptir.
  • 5 deneyimli kurucu ortak ve 5 saygın danışmanın uzmanlığı ile yönlendirilmektedir
  • 200’den fazla oyun / prototip / konsept geliştirmiştir.
  • Fenerbahçe SK, Nerf, ve General Mobile, Kral Şakir gibi markalarla işbirliklerine imza atmıştır.
  • Hem Unreal Engine hem de Unity kullanarak geliştirme yapabilmektedir.