TeknoTalk

Honor 10, Düşük Bütçeli Yeni Amiral Gemisi P20 Özellikleri Taşıyor

Huawei, Honor 10’u Resmi Olarak Duyurdu.

Honor 10, Düşük Bütçeli Yeni Amiral Gemisi P20 Özellikleri Taşıyor.

Honor, Huawei’nin düşük bütçeli telefonları için kullandığı bir alt markası olarak dikkat çekiyor. Bu anlamda Honor kendi yeni amiral gemisi telefonu HONOR 10 ‘u resmi olarak duyurdu.

Üzerindeki parlak ve renk geçişleriyle dikkat çeken bir gövdeye sahip Huawei P20‘den bazı özelliklerin kullanıldığı yeni modelde; 2018 yılına damga vurmuş amiral gemisi telefon özelliklerine daha ucuza sahip olmak isteyenler için iyi bir alternatif olarak geliyor.

Honor 10 Çentikli Bir Ekrana Sahip, Evet!

Honor 1o üzerindeki ekranda dikkat çeken en önemli özellik “Çentikli Ekran”. Son dönemde sıkça yazıyorum. iPhone X ile hayatımıza giren çentik modasına Huawei P20’de olduğu gibi alt markalarda dahil olmuş durumda. Yanardöner cam bir gövdeye sahip olan Honor 10 bence de harika görünüyor.

Honor 10 Özellikleri

5.84 inçlik LCD 1080p ekranın altında parmak izi sensörü de bulunuyor. Bu ölçü ile boyunun diğer amiral gemisi telefonlara göre uzun olduğunu söylemek mümkün. Telefonun alt tarafında USB-C portu ve eski kulaklık girişi bulunuyor.

İşlemci tarafında hiçte hafife alınmayaca şekilde, Huawei Mate 10 Pro‘da kullanılan ve AI destekli Kirin 970 kullanılmış. Kameralara gelince, yüksek çözünürlüklü selfie’ler için 24 megapiksel bir sensör var.Telefonun arka kısmında ise 16 megapiksel ve 24 megapiksel çift ayarlı f / 1.6 objektif bulunuyor.

27 Nisan’da Çinde satışına başlanacak Honor 10 için 2599 Yuan, yani yaklaşık 414$’lık bir fiyat söz konusu. Bu fiyat 64GB depolama alanı ve 6GB RAM’e sahip model için geçerli.

2999 Yuan yaklaşık 478$ olan model de ise 128GB depolama alanı bulunuyor ve bu fiyatlandırma Çin için geçerli. Hindistan, Avrupa, ABD veya diğer bölgeler için fiyatlandırma ve satışa sunulup sunulmayacağı henüz açıklanmadı.

Exit mobile version