Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası ile Sağlıklı Gülüşler!

HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası ile Sağlıklı Gülüşler. 2500mAh’lik geniş kapasiteli bataryasıyla ve verimli enerji tasarrufu

Sağlıklı gülüşler için HONOR’dan akıllı diş fırçası

HONOR’un akıllı ürün stratejisi kapsamında geliştirdiği HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası, tek şarjla 6 aylık kullanım, sesten daha hızlı titreşim özelliği ve farklı akıllı modlarıyla bir diş fırçasından çok daha ötesini sunuyor.

HUAWEI Technologies çatısı altında gençlere yönelik teknolojik ürünleriyle değer yaratan HONOR, 1+8+N akıllı ekosistem stratejisi kapsamında sağlıklı yaşama yönelik yeni ürünlerinden HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası’nı da kullanıcıyla buluşturmaya hazırlanıyor. Akıllı birçok özelliğe sahip olan bu diş fırçası, ağız sağlığına önem veren teknoloji meraklılarının gözdesi olmaya aday.

HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası, içerisinde yer alan sonic drive teknolojisi sayesinde dakikada 38 bin kez titreşimle diş macununu, dişleri derinlemesine temizleyebilen ince köpüğe dönüştürebiliyor. Bu ince köpük, diş aralarında kalan yemek artıklarını, plağı ve parçaları derinlemesine temizliyor. Dört farklı temizleme modu bulunan fırça, bu sayede istenilen türde bir temizliği de mümkün kılıyor. Varsayılan modda belirli bir güçte titreşerek temizleme gerçekleştiren Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası, Beyazlık Modu’nda ise iki farklı frekans arasında titreşimi değiştirerek, daha beyaz dişler sağlıyor. Temizlik ve Yumuşak gibi iki farklı moda daha sahip olan fırça, her modda her bölgeyi en az 30 saniye temizlemeniz için 30 saniye sonrasında titreşerek sizi uyarıyor. Toplamda 2 dakika kullanımdan sonra ise otomatik olarak durarak gerekli fırçalama süresini de belirlemiş oluyor.

Farklı türde temizlik için iki farklı uç

Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası, iki farklı uçla birlikte sunuluyor. Beyazlık için özel geliştirilen uç, DuPont tarafından geliştirilen ve elmas şekilli kıllar barındırıyor. Bu sayede normal fırçalara göre yüzde 30 daha iyi temizleme imkânı sunuyor. Ayrıca bu fırça, kullanımla birlikte beyazlaşmaya başlayarak, fırça değiştirme zamanının geldiğini de göstermiş oluyor. Yumuşak uçlu bir fırça ise DuPont’un yuvarlak uçlu fırça kılları sayesinde diş hassasiyeti olan kişilere daha uygun.

Fırça içerisindeki akıllı sensörler sayesinde ise dişlerinize aşırı bastırdığınızda bunu algılayarak yavaşlıyor ve dişlerinizi de koruyor.

6 ay boyunca şarja gerek yok!

HONOR Choice Usmile Sonic Elektrikli Diş Fırçası, neredeyse bir akıllı telefonunki kadar 2500mAh’lik geniş kapasiteli bataryasıyla ve verimli enerji tasarrufu algoritması sayesinde, günde iki defa ikişer dakikalık kullanımla 6 ay boyunca şarj ihtiyacı duymuyor. Pili dolduğunda ise otomatik olarak şarj durarak, pil performansını korumaya da yardımcı oluyor. Fırça hiç kullanılmadan beklediğinde ise 1 yıla kadar şarjını korur. IP7X suya dayanıklılık sertifikası bulunan diş fırçası, 1 metre derinlikteki suda 30 dakika boyunca durabiliyor. Bu sayede fırçanızı tamamen suyun altında yıkayarak hijyenini de sağlayabilirsiniz.