Sosyal Medya

Android

Honor Magic 2, Yeni Selfi Kamera Sistemi Sayesinde Çerçevesiz

Honor Magic 2, Yeni Selfi Kamera Sistemi Sayesinde Neredeyse Çerçevesiz. Arka tarafta parmak izi okuyucusu olmaması, ekan altı parmak izi okuyucuya işaret ediyor. Honor Magic 2 Özellikleri Neler?

Huawei’nin Alt Markası Honor Magic 2 Modelininin Görsellerini Paylaştı!

Honor Magic 2, Yeni Selfi Kamera Sistemi Sayesinde Çerçevesiz.

Magic 2’nin ilk görsellerini resmi olarak yayımladı. Yukarı doğru kayan selfi kamerası ve arka tarafından degrade renkli bir tasarım dikkat çekiyor.

Ağustos ayında düzenlenen bir etkinlikte Huawei’nin alt markası Honor Magic 2 modelinin ilk görsellerini duyurdu. Telefonun dışarı doğru çıkabilen selfi kamerası sayesinde incecik – neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip, üst tarafta bu yılın modası olan “Çentik” tasarımının olmadığını görüyoruz.

Honor Magic 2’nin Huawei’nin en yeni Kirin 980 mobil yongasını kullanacağını ve hızlı şarj desteğini sunacağını biliyoruz. Şirket resmi olarak telefonun neredeyse tamamını gösteren görselleri paylaştı.

Yakından bakıldığında, selfie kamerasının, sensörlerin ve hoparlörün hepsinin telefonun üst kısmına yerleştirildiğini görüyoruz. Kayan mekanizmanın nasıl çalıştığına dair bir bilgi yok ancak orjinal duyuruda el ile açıldığı yazıyor. Oppo Find X modeline benzer bir kayan kamera sistemi var. Ancak otomatik açılıp açılmadığını tam bilmiyoruz.

Arka tarafına bakıldığında Magic 2; Huawei’nin P20 Pro benzeri üçlü arka kamera ve degrade renkli tasarımını görüyoruz. Pembe ve Mor Maviye geçişli. Parmak izi okuyucunun olmadığını görebiliyoruz. Muhtemelen ekran altı parmak izi okuyucu sistemi olabilir. Huawei Mate 20 Pro serisine benzer.

Honor Magic 2 Fiyatı?

Henüz fiyatlandırma ile ilgili bir detay paylaşılmadı. Teknik özellikler resmi olarak açıklanmadı ancak sızıntılara göre 6.4 inç OLED ekrana, 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip olması bekleniyor. Telefon 31 Ekim’de resmi olarak duyurulacak.

Mashable