Sosyal Medya

Donanım

HONOR’un ürünleri artık İndeks Bilgisayar’da

İndeks Bilgisayar, teknolojide ilklerin öncüsü HONOR ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında İndeks Bilgisayar, HONOR'un Türkiye'deki yetkili ana distribütörü oldu.

HONOR’un ürünleri artık İndeks Bilgisayar’da

Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup’un halka açık şirketlerinden İndeks Bilgisayar, teknolojide ilklerin öncüsü HONOR ile distribütörlük anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında İndeks Bilgisayar, HONOR’un Türkiye’deki yetkili ana distribütörü oldu.

Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıldır açık ara lider olan İndeks Bilgisayar ile birçok ilk teknolojiye öncülük eden HONOR’un gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında HONOR’un yenilikçi ürün portföyündeki PC, tablet, akıllı telefon ürünlerinin yanı sıra telefon ve aksesuar ürünleri de kullanıcılarla buluşacak.

Herkes için küresel bir ikonik teknoloji markası olmayı hedefleyen HONOR’un yedi Ar-Ge merkezi, 100’den fazla yenilikçi laboratuvarı ve 13 binden fazla çalışanı bulunuyor. Şirket, 100’den fazla pazarda 3 binden fazla hizmet merkezi ve dokuz bölgesel çağrı merkezine sahip.

İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek, iş birliğiyle ilgili şunları söyledi:

“Birçok ilk teknolojiye öncülük eden, tüm akıllı telefonlar ve diğer akıllı cihazların portföyünün geliştirilmesini desteklemek için mükemmel Ar-Ge yeteneklerine sahip olan HONOR’un Türkiye’deki yetkili ana distribütörü olmaktan mutluluk duyuyoruz. Güçlü ve geniş ürün portföyümüze yenilikçi bir markayı daha eklemiş olduk. İş birliğimiz sayesinde HONOR’un yenilikçi ürünlerini kullanıcılarla buluşturacağız.”

www.index.com.tr
1989 yılında “Türkiye’nin Bilişim Kaynağı” olma vizyonuyla kurulan İndeks AŞ, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri distribütörüdür. İndeks AŞ; güçlü yönetim kadrosu, dünyanın lider teknoloji markalarıyla kuvvetli ilişkileri, çok geniş ve katma değerli ürün portföyü, sağlam lojistik ve finansal yapısı ile sektörde 23 yıldır açık ara liderliğini koruyor. İndeks AŞ; Apple, HP, Lenovo, Canon, LG, Microsoft, Intel, Asus, Acer, Epson, Western Digital, Sandisk, Kingston ve Panasonic gibi dünyanın lider teknoloji markalarını 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyor. Teknoloji sektöründe her zaman ilklerin öncüsü olan İndeks AŞ, “INDES” koduyla 2004 yılı haziran ayından bu yana BIST’te işlem görüyor.

HONOR hakkında
2013 yılında kurulan HONOR, lider bir küresel akıllı cihaz sağlayıcısıdır. Herkes için küresel bir ikonik teknoloji markası olma ve tüm senaryolarda, tüm kanallarda akıllı bir yaşam sürdürmeyi hedeflemektedir. HONOR yenilikçi ürün portföyü ile herkes için yeni bir akıllı dünya yaratmanın yanı sıra inovasyona, kaliteye ve hizmete stratejik bir odaklanma, Ar-Ge yetenekleri ve ileriye dönük teknolojisi ile dünyanın dört bir yanındaki insanları güçlendiren teknolojileri geliştirmeye kendini adamıştır.