Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

HP Amplify Impact ödülünün kazananları belli oldu

Sürdürülebilir etki ödülleri İklim Eylemi, İnsan Hakları ve Dijital Eşitlik alanlarında iş ortaklarının etkisine ışık tutuyor. HP bu bağlamda, dünya genelindeki iş ortaklarının Sürdürülebilir Etki yönündeki başarılarını onurlandırırken, 6 küresel kazananı ve 30'dan fazla ülkeyi temsil eden toplam 43 kazananı kutluyor.

HP Amplify Impact ödülünün kazananları belli oldu

 

Sürdürülebilir etki ödülleri İklim Eylemi, İnsan Hakları ve Dijital Eşitlik alanlarında iş ortaklarının etkisine ışık tutuyor. HP bu bağlamda, dünya genelindeki iş ortaklarının Sürdürülebilir Etki yönündeki başarılarını onurlandırırken, 6 küresel kazananı ve 30’dan fazla ülkeyi temsil eden toplam 43 kazananı kutluyor.

Kazananlar arasında Türkiye’den Denker Elektronik de yer alıyor. Taahhütte bulunan ortakların yüzde 100’ü sürdürülebilir etki planları geliştirmiş bulunuyor.  HP iş ortaklarının yeni faydalarla küresel ivmeyi devam ettirmesi bekleniyor.

 

HP , Amplify Impact Küresel Lider Ödülü, Sürdürülebilir İş Ödülü, İş Mükemmelliği Ödülü, İklim Eylemi Ödülü, Çeşitlilik, Eşitlik & Kapsayıcılık Stratejisi Ödülü ve HP LIFE Award dahil olmak üzere altı kategoride iş ortaklarının Sürdürülebilir Etki başarılarını kutlayan 2022 Amplify Impact Awards’ın kazananlarını açıkladı. Kazananlar, HP’nin 28-30 Mart tarihlerinde Chicago’da düzenlenecek olan Amplify İş Ortağı Konferansı’nda onurlandırılacak.

 

HP Amplify Impact programı, HP’nin kendi kapsamlı sürdürülebilir etki yatırımları ve girişimlerinden yararlanarak türünün ilk örneği olan bir iş ortağı değerlendirme, kaynak ve eğitim programını temsil ediyor. Bugüne kadar, taahhütte bulunan iş ortaklarının yüzde 100’ü dünyanın ilk otomatik, modüler sürdürülebilirlik planı platformunu kullanarak sürdürülebilir etki planları geliştirdi ve başlangıç hedeflerini aşmış bulunuyor.

HP Türkiye Genel Müdürü Emre Alaman,

“HP Amplify Impact iş ortakları, Sürdürülebilirlik amacıyla liderlik etmenin sadece gezegen için değil, aynı zamanda iş için, anlaşmalar kazanmak ve karlı büyümeyi sağlamak için de iyi olduğunu anlıyorlar” diyerek şöyle devam etti: “HP’nin dünyanın en sürdürülebilir ve adil teknoloji şirketi olma yolculuğunu desteklerken, kendi kategorilerinde önemli bir etki yaratma ve bu süreçte müşterilerinin ayak izini azaltma konusunda beklenenin de üzerinde adımlar atarak bunu hak eden iş ortaklarını kutlamaktan heyecan duyuyoruz.”

 

İş Mükemmelliği Ödülünün sahibi Türkiye’den Denker Elektronik oldu

En iyi genel sürdürülebilirlik performansını sergileyen ve sürdürülebilir iş yapma konusunda üstün performans gösteren en iyi performans gösteren iş ortağına verilen ödülünü Türkiye’den Denker Elektronik kazandı.

 

Yeni faydalar, küresel ivmeyi desteklemeye devam ediyor

HP kanal iş ortağı geri bildirimlerine dayanarak, iş ortaklarını Sürdürülebilir Etki yolculuklarında desteklemeye devam etmek için yeni faydalar eklendi. Yeni Global Good Community Project Platform, iş ortaklarını sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmaları için güçlendirmek amacıyla dünyanın dört bir yanındaki STK’lar aracılığıyla gönüllü ve bağış fırsatları sunan seçilmiş bir dizi projeye bağlıyor.

Bir diğer yeni fayda ise HP’nin Bayi Bul platformundaki ek özellikleri içeriyor. Bu geliştirmeler HP Amplify Impact iş ortaklarını ön plana çıkararak, müşterilerin kendi değerleriyle uyumlu bayiler ararken amaç odaklı işletmelerin öne çıkmasına yardımcı oluyor.

İş ortakları HP Partner Portal üzerinden daha fazla bilgi edinebiliyor ve HP Amplify Impact gösterge paneli aracılığıyla yıl boyunca performanslarını takip edebiliyorlar.