Sosyal Medya

Donanım

HP, baskı hizmeti sağlayıcılarına yeni çözümlerini duyurdu!

Yeni HP Latex 2700 portföyü ve HP Profesyonel Baskı Hizmeti Paketleri, sürdürülebilirlikten ödün vermeden marjları artırabiliyor.

HP en yeni geniş format ürünleri ile baskı hizmeti sağlayıcılarına olağanüstü verimlilik ve uygulama potansiyeli sunuyor

Yeni HP Latex 2700 portföyü ve HP Profesyonel Baskı Hizmeti Paketleri, sürdürülebilirlikten ödün vermeden marjları artırabiliyor.

HP, baskı hizmeti sağlayıcılarının yüksek talep seviyelerini karşılamalarına, iş süreçlerini optimize etmelerine ve yenilikçi uygulamalar sunarak işlerini büyütmelerine yardımcı olacak yeni çözümlerini duyurdu.

HP, beyaz mürekkep özellikleri ve daha geniş bir renk gamı içeren Latex 2700 serisi ile daha yüksek performans sunarken, HP Profesyonel Baskı Hizmeti paketleri, baskı hizmeti sağlayıcılarının iş akışların daha iyi izlemelerineyardımcı oluyor ve böylece operasyonel verimlilik sağlıyor.  Sürdürülebilir sarf malzemeleri alanında ise dördüncü nesil su bazlı Lateks mürekkepler, HP’nin şimdiye kadarki en etkili çevre sertifikalı Latex sarf malzemeleri olarak öne çıkıyor.

HP Geniş Format Genel Müdürü Daniel Martinez,

“Baskı hizmeti sağlayıcıları daha yüksek marjlara ulaşmak için verimlilik artışı ve olağanüstü sonuçlar getirecek daha fazla işe evet demelerini sağlayan teknoloji arayışındalar” diyerek şöyle devam etti: “En yeni ürünlerimiz bunu sağlamak için tasarlandı. HP Latex 2700 ailesi, müşterileri şaşırtacak yüksek baskı kalitesi, hız ve beyaz mürekkep özellikleri sunuyor. Bu arada, yeni Profesyonel Baskı Hizmet paketlerimiz, baskı hizmeti sağlayıcılarına filoları ve operasyonları yönetmek için çeşitli yollar sunarak iş akışını iyileştiriyor ve işlerinin potansiyelini en üst düzeye çıkarıyor.”

Sürdürülebilirliği göz önünde bulunduran yüksek performanslı baskı

Yeni 3,2 m (126 inç) genişliğindeki HP Latex 2700 yazıcılar, otomatik baskı kafası temizleme teknolojisiyle donatılmış simetrik çift baskı kafaları sayesinde 89 m2/saate (958 ft²/saat) kadar canlı renkler sunarak üretim verimliliğini bir üst seviyeye taşıyor.  Kullanıcılar, ince filmler, vinil ve kağıt dahil olmak üzere bir dizi tabela ve dekor uygulamasında medya parlaklığını ve dokusunu koruyarak yüksek hızda yüzde 30 daha geniş renk gamıyla yüksek marjlı işler üstlenebiliyor.

Bu arada, HP Latex 2700W yazıcılar 54 m2/saate (581 ft²/saat) varan hızlarda piyasadaki en beyaz beyaz mürekkebi sunarak PSP’lerin önceden renklendirilmiş ve şeffaf ortamlar üzerinde yüksek marjlı uygulamalar üretmesine olanak tanıyor. Otomatik mürekkep devridaimi ve çevrimdışı dönen bir haznede saklanabilen beyaz baskı kafaları, israfı ortadan kaldırıyor.

Latex 2700 serisindeki tüm cihazlar, UL GREENGUARD GOLD ve Oyuncak Güvenliği için gereken özellikleri karşılarken UL ECOLOGO® sertifikasını da beraberinde getiren dördüncü nesil HP Latex mürekkeple çalışıyor ve baskı hizmeti sağlayıcılarının en hassas ortamlardaki işleri bile başarıyla tamamlamasına olanak tanıyor.

Ayrıca, tüm portföyde HP Eco-Carton yani yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir karton kaplar kullanarak plastik oranını azaltan karton tabanlı mürekkep kartuşlarının yanı sıra HP’nin kapalı döngü geri dönüşüm sürecinden elde edilen, kullanılmış içecek şişeleri ve aksi halde okyanusa gidecek plastikler de dahil olmak üzere geri dönüştürülmüş plastikler kullanılıyor.

HP Profesyonel Baskı Hizmeti Planları ile verimliliğin önü açılıyor

HP Profesyonel Baskı Hizmeti paketleri, iş çevikliğini sağlamak, çalışma süresini ve üretkenliği en üst düzeye çıkarmak ve öğrenme fırsatları ve destek sağlamak için tasarlandı.

Baskı hizmeti sağlayıcıları Temel ve Plus olmak üzere iki farklı HP Profesyonel Baskı Hizmeti paketi seçeneğine sahip ve her biri iş ihtiyaçlarına göre uyarlanmış hizmet ve yazılım çözümleri portföyü içeriyor. Yeni ve geliştirilmiş özellikler arasında şunlar yer alıyor:

  • Print Beat Live Production – Kullanıcılara birden fazla tesiste kuyruğa alınmış ve üretimde olan tüm işlerin tek ve gerçek zamanlı bir görünümünü sunuyor. İşlerin izlenmesine, sorunların öngörülmesine ve değerli zamandan tasarruf edilmesine yardımcı oluyor.
  • Print Beat Jobs API – Yazıcı verilerini işletmelerin harici ERP/MIS sistemleri için kullanılabilir hale getiriyor. HP yazıcıları, HP olmayan donanımlarla birlikte izlenebiliyor, süreçleri otomatikleştiriliyor ve diğer operasyonel verilerle birleştirilerek daha zengin iş tespitleri yapılabiliyor.
  • HP Learn – Baskı hizmeti sağlayıcılarının seçtiği hizmet planına bağlı olarak ücretsiz ve premium eğitim modülleri içeren, kullanıcıların becerilerini geliştirmelerine ve zorlukların önüne geçmelerine olanak tanıyan dijital bir öğrenme platformu.
  • Geliştirilmiş HP Hizmet Merkezi – Eylem gerektiğinde hizmet temsilcilerini uyaran akıllı tanılama dahil olmak üzere, çalışma sürelerini iyileştirmek için proaktif sorun giderme çözümü.

HP Profesyonel Baskı Hizmeti paketleri ve özellikleri hakkında daha fazla bilgi için web sitesi ziyaret edilebiliyor.

HP Latex 2700 portföyü 19 Ekim 2022’den itibaren tüm büyük pazarlarda satışa sunuluyor ve fiyatlandırma yerel HP ekiplerinden ve iş ortaklarından alınabiliyor.

HP Profesyonel Baskı Hizmet paketleri 19 Ekim 2022’den itibaren tüm dünyada satışa sunuluyor.