Sosyal Medya

Donanım

HP CES 2020’de yeni nesil ürünlerini tanıttı

HP CES 2020 Tüketici fuarında en yeni ürünlerini tanıttı.Yaşamda ve oyunda kullanıcılara daha fazla özgürlük sunan yeni nesil ürünler neler?

HP CES 2020’de işte, yaşamda ve oyunda kullanıcılara daha fazla özgürlük sunan yeni nesil ürünlerini tanıttı

HP kreatif ve kurumsal kullanıcıları birbirinden şık tasarımlar ve Tile cihaz bulma teknolojisi ile buluşturuyor

HP, tüm mekanik parçalarının yüzde 82’si geri dönüştürülen materyallerle imal edilen HP Elite Dragonfly ile sürdürülebilirlik liderliğini güçlendiriyor. Şirket, okyanuslara karışma ihtimali bulunan plastik materyallerden üretilmiş bir dizi yeni aksesuarı da tanıttı.

  • Dünyanın 6000:1 kontrast orana sahip HDR600 ekranlı ilk dizüstü bilgisayarı HP ENVY 32 All-in-One, NVIDIA® GeForce® RTX grafik kartlı ve tablet ile akıllı telefon arasında geçiş sağlayan çoklu cihaz klavyeli ilk all-in-one cihaz olma özelliğini de taşıyor. HP ENVY 32 All-in-One, tüm bu özellikleri sayesinde kullanıcılara yaratıcı işlerinde daha fazla özgürlük sunuyor.
  • Dünyanın en hafif kompakt kurumsal dönüştürülebilir bilgisayarı HP Elite Dragonfly, unutulma ve kaybolma risklerine karşı uzaktan yerini tespit etme teknolojisini de sunuyor.

HP Inc. Consumer Electronics Show (CES) 2020’de en yeni bilgisayarlarını, ekranlarını ve aksesuarlarını tanıttı. Şirketin en yeni tüketici ve ticari ürün yenilikleri kullanıcılara daha güvenli çalışma, içerikleri diledikleri yerden deneyimleme, cihazlarını kolaylıkla bağlama imkânı tanıyor. HP, dünyanın okyanusa karışma ihtimali bulunan plastik materyalleriyle üretilen ilk dizüstü bilgisayarı ve kılıfıyla kullanıcılara kişisel değerlerini yansıtma özgürlüğünü de sunuyor.

“HP Inc. Kişisel Sistemler Başkanı Alex Cho, CES’te tanıtılan HP yenilikleriyle ilgili şunları söylüyor: “Bizleri geleceğe taşıyan ve yeni neslin yaratıcılık, içerik tüketimi ve birlikte çalışma ihtiyaçlarına yönelik daha fazla özgürlük sunan cihazlar ve bilişim deneyimleri geliştirme konusunda son derece tutkuluyuz. Bilgisayarın yaşamlarımızdaki yeri ve önemi arttıkça, HP olarak performans, hafiflik, dayanıklılık, tasarım, mobilite ve mahremiyet boyutlarında büyüleyici cihazlar, ekran ve aksesuar yenilikleri sunmaya devam ediyoruz.” 

İnsanlık yeni bir on yıla girerken insanların teknolojiyi kullanma şekilleri evrimleşiyor, işte, yaşamda ve oyunda daha fazla özgürlük sunan çözümlere olan talep artıyor. ABD’li çalışanların yüzde 34’ü ofis dışında daha fazla çalışma karşılığında aldıkları ücretlerden yüzde 5’e varan oranda kesinti yapmayı kabullenebileceklerini belirtiyorlar. Z nesli günde 10 saatten fazla süreliğine online içerikle etkileşime giriyor. Günde ortalama beş ekran kullanan Z ve Y nesilleri için cihazlarını geniş bir aksesuar ekosistemine bağlamak çeşitli zorlukları da beraberinde getirebiliyor.

HEM EĞLENCEDE HEM DE YARATICILIKTA DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK

HP ENVY 32 All-in-One (AiO)

  • Yaratıcılık: Yeni ENVY 32 AiO yaratıcılık için tasarlanmış bulunuyor. 65W 9. Nesil Intel® Core™ i7’ye kadar işlemciler, NVIDIA® GeForce® RTX 2080’e kadar ekran kartı, 32 GB’ye kadar DDR4 belleği ve 1 TB’ye kadar SSD ya da çift depolama seçeneği ile fotoğraf ve video tabanlı projeler zahmetsizce gerçekleştirilebiliyor. ENVY 32 AiO, NVIDIA’nın RTX Studio programına dahil olan ilk hepsi bir arada bilgisayar olma özelliğini taşıyor. Günümüzün tasarımcılarının ihtiyaçlarına göre tasarlanan RTX Studio; RTX hızlandırılmış ışın izleme ve zahmetli görevlerle yüksek çözünürlüklü video düzenlemesini gerçek zamanlı olarak gerçekleştirmek için yapay zeka desteği gibi; özellikleriyle dünyanın önde gelen 40’tan fazla kreatif çalışma ve tasarım uygulamasını destekliyor.
  • Ses deneyimi: Dünyanın en yüksek ses seviyesine ve Advanced Audio Stream özelliğine sahip, dünyanın ilk AiO’su ile ek hoparlör gereksinimi olmadan yüksek ses deneyimi sağlanıyor. Dahili önden atımlı tiz hoparlörler ve ses ayarı Bank & Olufsen tarafından özel olarak yapılmış derin bas hoparlörleri sayesinde sesi hem oynatırken hem de düzenlerken, doğrudan kaynaktan gelen yüksek kalite ile ses deneyimi mümkün oluyor. Kullanıcılar, bu yüksek ses deneyimi sayesinde kendi telefonlarındaki çalma listelerini doğrudan bilgisayar hoparlörü üzerinden, bilgisayar kapalıyken dahi dinlemenin keyfini yaşayabiliyorlar.
  • Tasarım: ENVY 32 AiO’nun premium görüntüsü ve verdiği hissiyatın temelinde yenilikçi tasarım öğeleri yer alıyor. Katı alüminyum stant üzerinde duran, kenardan kenara cam ekran; koyu kül rengi ahşap kaplamalı mat gece siyahı hatlar ve griye çalan akustik kumaş bu öğeler arasında yer alıyor. Bağlantı noktalarına zahmetsiz erişim; dahili kablosuz şarj, çoklu cihaz klavyesi gibi özellikler sayesinde bir cihazdan diğerine tek tuşa basarak geçiş sağlanıyor.

CES 2020 İnovasyon Ödülü sahibi HP ENVY 32 AiO, aio kategorisinde dünyanın en geniş 4K ekranına sahip olmasıyla kullanıcılarına tasarımlarında sınırsız özgürlük tanıyor.

İSTENİLEN YERDEN HEM GÜVENLİ HEM ÖZGÜR ÇALIŞMA KOLAYLIĞI

HP Elite Dragonfly

  • Gizlilik gerektiren çalışmalar için: HP Sure View Reflect, HP’nin güvenlik yenilikleri açısından çığır açan bir teknoloji olarak öne çıkıyor. HP Sure View Reflect, farklı aydınlatma koşullarında gizliliği koruma imkânı sunuyor. Tek tuşla devreye giren gizlilik modu sayesinde ekran, bakır rengi bir görünüm alarak meraklı bakışlardan korunabiliyor.
  • Kolayca bulunabilir: Elite Dragonfly; dünyanın önde gelen akıllı lokasyon şirketi Tile’ı dahili özellik olarak barındıran ilk dizüstü bilgisayar olarak öne çıkıyor. Bu özellik sayesinde dizüstü bilgisayar bulunamadığında yeri kolayca tespit edilebiliyor. Opsiyonel Tile Premium hizmeti ile cihaz bir yerde unutulduğunda etkin uyarı almak da mümkün.
  • Sürdürülebilir: Mekanik parçalarının yüzde 82’sinden fazlası geri dönüştürülen materyallerden yapılmış olan Elite Dragonfly; okyanusa karışma ihtimali bulunan plastik materyallerden üretilmiş ilk dizüstü bilgisayar olma özelliğini taşıyor.

 

BAĞLANTIDA VE KİŞİSEL DEĞERLERİN SERGİLENMESİNDE DAHA FAZLA ÖZGÜRLÜK

Yeni ekranlar ve sürdürülebilir aksesuarlar

  • HP E24d G4 ve HP E27d G4 Advanced Docking Monitörler video ve veriler için yalnızca bir adet USB-C™ kullanımı ve 100W’ye varan; gücüyle iş yerlerinde hayatı kolaylaştıran yeni bir akıllı ekran kategorisini oluşturuyorlar. Kapak kapalı olduğunda dahi, tek tuş yardımıyla hem ekrana hem de dizüstü bilgisayara güç verilebildiği gibi entegre gizliliğe sahip web kamerasına da Windows Hello üzerinden bağlanılabiliyor. Ağ üzerinde istenilen yerden HP cihazları uzaktan yönetilebiliyor ve anında çevresel genişleme sağlanabiliyor.

HP E24d G4 ve HP E27d G4 Docking Monitörler ağ yönetilebilirliği ve tek dokunuşla açılma özelliklerine sahip, dünyanın ilk monitörleri olma özelliğini taşıyor.

  • HP Spectre Folio Backpack çanta ve Topload çanta cihazları güvenli ve kuru tutan, suya dayanıklı mumlanmış cilalı kanvas dış yüzeye ve kredi kartı ve pasaport bilgilerini elektronik veri okuma cihazlarına karşı koruyan RFID cebine sahip. Her iki çanta da yastıklı ve pamuklu 15,6 inç yatay dizüstü bilgisayar bölmesi ile ek koruma sağlıyor. Tekerlekli bavullar ile birlikte taşıma kolaylığı sağlamak için valize takma askısına sahiptir.

HP Spectre Folio Backpack ve Topload çantalar ünlü İskoç kumaş şirketi; Halley Stevensons tarafından üretilen, suya dayanıklı cilalı kanvas dış yüzeye sahipler.

Fiyatlandırma ve erişilebilirlik:

  • HP ENVY 32 AiO 2499 USD +kdv başlayan fiyatlarla Mart ayında satışta olacak.
  • Opsiyonel Tile entegrasyonlu ve HP Sure View Reflect özellikli HP Elite Dragonfly’ın şubat ayından itibaren satışa sunulması bekleniyor.
  • 5G’li ve 10’uncu Nesil Intel® Core™ vPro® işlemcili HP Elite Dragonfly’ın bu yaz aylarında satışa sunulması bekleniyor. Ürünün fiyatı ise piyasaya çıkış tarihine yakın bir zamanda belli olacak.
  • HP E24d G4 Advanced Docking Monitörün şubat ayından itibaren 340 USD+ KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
  • HP E27d G4 Advanced Docking Monitörün şubat ayından itibaren 450 USD + KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.
  • HP Spectre Folio Backpack ve Topload çantaların şubat ayından itibaren 199 USD + KDV’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaları bekleniyor.