TeknoTalk

HP Chromebook x2, Oldukça Güçlü Yeni Tablet Bilgisayar

HP’nin Yeni Çıkarılabilir Tablet Bilgisayarı Chromebook x2.

HP Chromebook x2, Oldukça Güçlü Yeni Tablet Bilgisayar.

Hp, Acer ile birlikte klavye ile birlikte kullanılabilecek Chrome OS cihazları dünyasına hızlı bir giriş yapıyor.Şirket çıkarılabilir tablet olan 12,3 inçlik bir dizüstü bilgisayar olan Chromebook x2’yi piyasaya sürdü.

Chromebook x360’dan farklı olarak, klavyeyi yalnızca ekranın arkasına çevirmek yerine tamamen gövdeden ayırabilirsiniz. isterseniz arkasına da çevirebilirsiniz. Eksiksiz not almak için bir kalem, 5 MP’lik kamera ve 13 MP’lik arka kameraya da sahip olacaksınız.

HP Chromebook x2 Özellikleri ,  Oldukça güçlü bir makina;

HP’nin yaptığı gibi 1GHz Core m3’ü “yüksek performanslı” olarak tanımlayamayız ama; 2,400 x 1,600 ekran, 4 GB RAM (8 GB bir seçenek), 32 GB genişletilebilir depolama alanı ve 10,5 saatlik pil ömrü onun, benzerlerinden çok daha güçlü olmasını sağlıyor. yaklaşık 1.45kg ağırlığı gövdeden ayrıldığında bunun yarısına 0.74 kg’a düşüyor. Buda Netflix izlerken, OneNote kullanırken oldukça rahat etmenizi sağlıyor.

HP Chromebook x2 Fiyatı?

Fiyat noktası onu çıkarılabilir tabletler arasında rekabetçi kılıyor. Klavye ve Kalem dahil olmak üzere 599 Dolara Haziran ayında satışa sunulacak. Bu, birçok Chromebook’tan pahalı ancak çıkarılabilir tabletlerin gidebileceği kadar düşük bir fiyat noktasında…

Yine de HP Chromebook X2’yi kalem ve klavyesiz olarak 649$ olan iPad Pro’ya rakip olarak çıkardı. Ancak anlamak gerekir ki,

iPad özellikle bir klavye desteğine ihtiyaç duan bir tablet iken; Chromebook X2 gerçekten anlatıldığı gibi tablet işlevlerine sahip bir dizüstü bilgisayardır.

HP

 

Exit mobile version