TeknoTalk

HP, Pavilion Dizüstü Bilgisayarlarının Yeni Üyelerini Tanıttı

Pavilion dönüştürülebilir ve dizüstü bilgisayarlar daha önce üst seviye ürünlerde yer alan birçok özellik ve performans seçeneği ile geliyor.

HP, Pavilion dizüstü bilgisayarlarının yeni üyelerini tanıttı. Yeni Pavilion dönüştürülebilir ve dizüstü bilgisayarlar daha önce üst seviye ürünlerde yer alan birçok özellik ve performans seçeneği ile geliyor. Bağlantı bölgelerinin görünmesini engelleyen 3D metal gibi premium materyaller, bağlantı seçenekleri için USB-C ve Windows Ink için aktif kalem de bulunuyor.

Yeni Pavilion x360, kullanıcıların dönüştürülebilen bir PC’den bekledikleri mobiliteyi ve esnekliği sunuyor. Dört moda dönüşebilen Pavilion x360’da bağlantı bölgelerinin görünmesini engelleyen 3D metal, bağlantı seçenekleri için USB-C ve Windows Ink için aktif kalem gibi premium materyaller ve özellikler bulunuyor.

Windows Ink sayesinde kullanıcılar, içerikler ile yeni etkileşimler kurarak düşüncelerini hızla gerçeğe dönüştürebiliyor, listeler ve notlar oluşturabiliyor, akıllarındakileri doğrudan ekrana çizebiliyor.

Yeni Pavilion dizüstülerde ise HP’nin premium Spectre ve ENVY PC’lerinin ilham verdiği yeni tasarım özellikleri kullanıldı. Bağlantı bölgelerinin görünmemesi için bilgisayarın yanlarını ve arkasını çevreleyen tek bir parçadan oluşan 3D metal kullanıldı.

Bu sayede daha da sağlamlaşan ve şık görünen 2017 Pavilion dizüstülerde kullanılan tonlar, cilalar ve dokular da bilgisayara sofistike bir görünüm katıyor.

İşlevselliği ve rahatlığı bir arada sunan tasarımı ve performans artışı sağlayan hava akışı, bu bilgisayarı kendi videolarını oluşturan, fotoğraflarını düzenleyen ve bu içeriklerini sosyal medyada paylaşan kullanıcılar için iyi  bir tercih haline getiriyor.

Yeni Seri Hp dizüstülerin yeni portföyü Full HD veya Full HD IPS ekranlara ve dokunmatik ekran seçeneğine sahip 14”, 15.6” ve 17” diyagonal ekran seçenekleriyle geliyor.

HP Pavilion özellikleri:

Pavilion Modelleri Fiyat ve Bulunabilirlik

HP Pavilion x360 için;

 

Exit mobile version