Sosyal Medya

Donanım

HP, Pavilion Plus portföyünü ilk 16 inç Dizüstü PC ile genişletiyor

HP, daha yüksek performans, yeni özellikler ve daha büyük bir ekran seçeneği sunarak kullanıcıların hedeflerine şık bir şekilde ulaşmasını sağlayan ilk 16 inç Pavilion Plus olan yeni HP Pavilion Plus 16 inç Dizüstü Bilgisayarı duyurdu.

HP, Pavilion Plus portföyünü ilk 16 inç Dizüstü PC ile genişletiyor

HP, daha yüksek performans, yeni özellikler ve daha büyük bir ekran seçeneği sunarak kullanıcıların hedeflerine şık bir şekilde ulaşmasını sağlayan ilk 16 inç Pavilion Plus olan yeni HP Pavilion Plus 16 inç Dizüstü Bilgisayarı duyurdu.

Kullanıcılar ister evde eğlencenin tadını çıkarmak, ister iş yerinde gerçek zamanlı işbirliği yapmak veya hareket halindeyken içerik oluşturmak istesin, HP’nin Pavilion Plus dizüstü bilgisayarları ilham geldiğinde yaratıcılığı teşvik etmek için tasarlandı. HP, yeni Pavilion Plus modellerine ek olarak, bugün üretkenliği bir üst seviyeye taşıyacak yeni HP 420/425 Programlanabilir Bluetooth Mouse’u da tanıtıyor.

HP’nin güncellenmiş Pavilion Plus portföyü, kendine özgü tarzı ve akıllı geliştirmeleriyle öne çıkıyor:

  • Daha fazlasını yaratmak, bağlantıda kalmak ve Wi-Fi 6E ile daha hızlı indirmek için Intel (14 inç ve 16 inç) ve AMD’nin (yalnızca 14 inç) en yeni işlemcilere sahip.
  • Eyesafe® sertifikalı ekranda oyun, eğlence ve sunumlarda akıcı ve keskin görseller, daha iyi görünürlük için büyük fontlu, yüksek kontrastlı klavye ile tamamlanıyor.
  • Sanal odayı yönetmek için 5MP kamera ve çift dizili mikrofon gibi sezgisel araçlar ve “kamera kapalı” olduğunda daha fazla gönül rahatlığı için manuel kamera deklanşörü bulunuyor. Windows Hello yüz tanıma özelliğinin artırılmış güvenliğiyle hızlıca oturum açılabiliyor ve HP Presence aracılığıyla güvenle iletişim kurmak için akıllı video denetimlerinden yararlanılabiliyor.
  • Tarz ve sürdürülebilirlik için yaratılmış şık renklerde tam metal kasası ile 2023 Pavilion Plus dizüstü bilgisayar portföyü, EPEAT® Gold Kayıtlı ve ENERGY STAR® Sertifikalı bir tasarım için yüzde 20 tüketici sonrası geri dönüştürülmüş plastik ve yüzde 50 geri dönüştürülmüş metal kullanıyor.

Pavilion Plus 16, daha sürükleyici bir ekranda her görevin üstesinden gelmek için 13. Nesil Intel® Core™ i7 İşlemci seçeneğiyle desteklenen Intel EVO sertifikalı bir tasarımda 16 inç 2,5K WQXGA ekran sunuyor. NVIDIA RTX 3050’ye kadar Grafik ile hayal gücünü hassas ayrıntılarla hayata geçirirken, 120Hz Değişken Yenileme Hızı teknolojisi, 11 saat 45 dakikaya kadar [DG2] pil ömrü boyunca optimize edilmiş çözünürlük ve maksimum güç verimliliği sağlıyor.

HP 420/425 Programlanabilir Bluetooth Fare, hareket halindeki yaşam için mükemmel bir yardımcı cihaz. Kullanıcılar, favori kısayollarına ve uygulamaya özel işlevlere göre uyarlanmış altı adede kadar programlanabilir düğme ile iş akışlarını özelleştirebiliyor. Yüksek hassasiyetli 4000 dpi ile neredeyse her yüzeyde hassas izleme çok kolay ve sessiz tıklama özelliği her ortamda güven sağlıyor. Düşük enerjili Bluetooth 5.3 ve Microsoft Swift Pair teknolojisi sayesinde tüm cihazlara ve işletim sistemlerine zahmetsizce bağlanabiliyor. Bu ince, şık mouse, kauçuk yan tutma yerleri ile gün boyu konfor sunar, %65 oranında tüketici sonrası geri dönüştürülmüş malzeme içeriyor ve geri dönüştürülebilir ambalajda geliyor. Sadece bir adet AA pil ile iki yıla kadar pil ömrü sayesinde kullanıcılar en çok ihtiyaç duydukları anda farenin gücüne güvenebiliyor.