Sosyal Medya

Donanım

HP Poly ürünlerinin distribütörü İndeks Bilgisayar oldu

Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup’un halka açık şirketlerinden İndeks Bilgisayar, HP Poly ile distribütörlük konusunda işbirliğine imza attı.

HP Poly ürünlerinin distribütörü İndeks Bilgisayar oldu

 

Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu Index Grup’un halka açık şirketlerinden İndeks Bilgisayar, HP Poly ile distribütörlük konusunda işbirliğine imza attı.

 

Bilişim teknolojileri sektöründe 23 yıldır açık ara lider olan İndeks Bilgisayar, her zaman, her yerde en iyi toplantıların yapılabilmesi için birinci sınıf ses ve video ürünleri üreten HP Poly’nin distribütörü oldu. İşbirliği kapsamında HP Poly markasının videokonferans çözümleri ile kamera ve kulaklık ürün grupları İndeks Bilgisayar tarafından kullanıcılara ulaştırılacak.

Voyager Surround 80 Folded Flat

Trio 8800 Center

İşbirliğiyle ilgili açıklama yapan İndeks Bilgisayar Genel Müdürü Banu Sürek: “HP Poly ile yaptığımız distribütörlük anlaşmasıyla, güçlü ve geniş ürün portföyümüze bir markayı daha eklemiş olduk. Bundan dolayı son derece mutluyuz. Bildiğiniz gibi pandeminin ardından uzaktan ve hibrit çalışma oldukça yaygınlaştı. HP Poly, hibrit çalışma çözümleriyle kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor; başarılı ürünleriyle fark yaratıyor. İşbirliğimiz sayesinde bu ürünleri kullanıcılarla buluşturmaktan memnuniyet duyuyoruz” dedi.

 

Poly Sync 60 Front Teams

www.index.com.tr
1989 yılında “Türkiye’nin Bilişim Kaynağı” olma vizyonuyla kurulan İndeks AŞ, bilgi ve iletişim teknolojileri alanında kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri distribütörüdür. İndeks AŞ; güçlü yönetim kadrosu, dünyanın lider teknoloji markalarıyla kuvvetli ilişkileri, çok geniş ve katma değerli ürün portföyü, sağlam lojistik ve finansal yapısı ile sektörde 23 yıldır açık ara liderliğini koruyor. İndeks AŞ; Apple, HP, Lenovo, Canon, LG, Microsoft, Intel, Asus, Acer, Epson, Western Digital, Sandisk, Kingston ve Panasonic gibi dünyanın lider teknoloji markalarını 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin her noktasına ulaştırıyor. Teknoloji sektöründe her zaman ilklerin öncüsü olan İndeks AŞ, “INDES” koduyla 2004 yılı haziran ayından bu yana BIST’te işlem görüyor.