Sosyal Medya

Donanım

HP yeni giriş seviyesi 630 Serisi ile Latex yelpazesini genişletiyor

HP, en küçük baskı firmalarının bile en iyi beyaz mürekkep deneyiminden yararlanmasını sağlıyor.

HP yeni giriş seviyesi 630 Serisi ile Latex yelpazesini genişletiyor

HP, en küçük baskı firmalarının bile en iyi beyaz mürekkep deneyiminden yararlanmasını sağlıyor. Operasyonları basitleştirmek ve matbaaların çevrimiçi işlerini artırmalarına yardımcı olmak için HP PrintOS Tasarım ve e-Ticaret çözümü de piyasaya sürüldü. Yeni çözümlerde beyaz mürekkebin gücüyle canlı renklere her zamankinden daha kolay ulaşılabiliyor.
HP, çevre sertifikaları ve karton bazlı karton kartuşlar ile firmaları çevre dostu yaparken, HP PrintOS Design & eCommerce, baskı hizmeti sağlayıcılarının çevrimiçi fırsatları yakalamasına yardımcı oluyor.

HP, HP’nin Latex serisini tamamlayan ve beyaz mürekkep teknolojisini her ölçekteki baskı hizmeti sağlayıcıları için kullanılabilir hale getiren yeni HP Latex 630 yazıcı serisini piyasaya sürdü. Beyaz mürekkep, HP müşterilerinin, çarpıcı görüntü kalitesi ve adeta sayfadan fırlayan renklerle daha etkili bir dizi tabela ve dekor işi üretmesine olanak tanıyor.

HP Latex 630 serisi, HP’nin Latex portföyünün geri kalanında olduğu gibi, firmaların daha sürdürülebilir baskı hizmetleri sunmasına olanak tanıyor: Dikkate alınmayacak kadar az kimyasal madde veya koku yayan su bazlı latex mürekkepler; UL ECOLOGO® ve EPEAT® çevre sertifikaları, yüzde 100 geri dönüştürülmüş ve geri dönüştürülebilir karton kapların yanı sıra HP’nin kapalı döngü sürecinden elde edilen geri dönüştürülmüş plastikler (tüketici sonrası içecek şişeleri dahil) kullanan karton bazlı kartuşlar bunun en büyük göstergeleri olarak ön plana çıkıyor.

HP Geniş Format Genel Müdürü Daniel Martinez, “Yeni HP Latex 630 serisi, beyaz mürekkep gibi önde gelen Latex özelliklerimizi daha kompakt ve uygun fiyatlı bir form faktöründe bir araya getirerek, en küçük baskı işletmelerinin bile yüksek etkili tabela ve dekor uygulamalarını zahmetsizce sunmasına olanak tanıyor ve kar marjını artırıyor. Donanımın ötesinde, hizmetler ve çözümler söz konusu olduğunda yenilikler yapmaya devam ettik; yeni bulut tabanlı HP Print OS işlevleri, zaman sıkıntısı çeken kullanıcılara işleri neredeyse her yerden işleme ve izleme olanağı sağlıyor” dedi.

HP Latex 630 ailesi bir dizi seçenek ve özellik sunuyor:

  • Dört SKU seçeneği
    • HP Latex 630 ve HP Latex 630 W (ikincisi beyaz mürekkep işlevselliğine sahip).
    • HP Latex 630 ve 630 W Print & Cut: Müşterilere baskı ve kesim işlevselliğine sahip çift cihazlı bir çözüme yükseltme seçeneği sunuyor.
  • Otomatik önden yükleme sistemi ve basit, hızlı yükleme/boşaltma iş akışları ile zamandan tasarruf sağlıyor.
  • 10 GB’a kadar yazıcı içi depolama ile kolayca yeni baskılar alınabiliyor.   
  • HP Piksel Kontrol Teknolojisi ve daha keskin küçük metinler için yeni baskı kafası mimarisi ile saatte 14m2 (150ft2) standart hızlarda çarpıcı görüntü kalitesi.
  • Standart yazılım, SAi RIP çözümü kutudan çıkar çıkmaz kullanıcıya sunuluyor.


Çevrimiçi işler kazanın ve operasyonları basitleştirin   

HP, baskı hizmet sağlayıcılarının üretkenliklerini artırmalarına ve işlerini büyütmelerine yardımcı olmak için basitleştirilmiş baskı uygulaması tasarım özellikleri, verimli üretim yolları ve baskı hizmeti sağlayıcılarının mevcut bir e-ticaret mağazasıyla nasıl entegre edebileceklerine dair adım adım rehberlik ile değerli zamandan tasarruf sağlayan “sezgisel web’den baskıya” çözümü HP PrintOS Design & eCommerce’i de duyurdu.

Daniel Martinez, “Baskı sağlayıcılarını dinlemek için çok zaman harcıyor, büyümek için neye ihtiyaç duyduklarını anlamaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarda, kilit alanlardan birinin e-ticaret yeteneklerini geliştirmek ve işlerinin ön ve arka uçlarını daha iyi bağlamak olduğunu gördük” diyerek şunları ekledi: “HP Print OS Design & eCommerce, baskı hizmeti sağlayıcılarına çevrimiçi mağazalarını geliştirmenin hızlı ve kolay bir yolunun yanı sıra siparişleri işleme ve işleri otomatikleştirmenin yeni yollarını sunuyor.”

Tasarım ve e-Ticaret çözümü, HP’nin PrintOS paketi dahilinde belirli ülkelerde HP Profesyonel Baskı Hizmet Planı (PPSP) “Plus” katmanı abonelerine sunuluyor ve PPSP hizmetini küçük ve orta ölçekli baskı hizmeti sağlayıcıları için daha cazip hale getiriyor. HP’nin Profesyonel Baskı Hizmeti Planları, iş çevikliğini sağlamak, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmak ve öğrenme fırsatları ve destek sağlamak için tasarlandı.

HP Print OS Design & eCommerce ve HP Profesyonel Baskı Hizmeti Planları hakkında daha fazla bilgi için web sitesi ziyaret edilebiliyor.