Sosyal Medya

Donanım

HPE Aruba Networking portföyünü genişleterek KOBİ’lere yardımcı oluyor!

HPE Aruba Networking, yeni 2.5 Gb anahtar ve Wi-Fi 6 erişim noktasıyla KOBİ’lerin yüksek güvenliğe ve yoğun bant genişliğine gereksinim duyan bulut uygulamalarına yönelik ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor.

HPE Aruba Networking portföyünü genişleterek KOBİ’lere yardımcı oluyor!

 

HPE Aruba Networking portföyünü genişletiyor, ağ ve güvenlik talepleri artan KOBİ’lere yardımcı oluyor

 

HPE Aruba Networking, yeni 2.5 Gb anahtar ve Wi-Fi 6 erişim noktasıyla KOBİ’lerin yüksek güvenliğe ve yoğun bant genişliğine gereksinim duyan bulut uygulamalarına yönelik ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor.

 

Hewlett Packard Enterprise, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) ağlarını daha yüksek hızla, artırılmış kapasiteyle ve daha fazla güvenlikle güçlendirmelerini sağlayacak ürün odaklı inovasyonlarını duyurdu.

HPE Aruba Networking, çalışanların ağ performansını optimize etmek; müşteriler, misafirler ve IoT cihazları için daha sorunsuz bir ağ deneyimi sağlamak üzere tasarlanmış, Wi-Fi 6 erişim noktaları Aruba Instant On AP22D’yi ve 2,5 Gb bağlantı noktası yeteneğine sahip Aruba Instant On 1960 yığınlanabilir ağ anahtarını tanıttı.

KOBİ’ler, iş yüklerini buluta taşıyıp en yeni cihazlarda video akışı gibi yoğun veri kullanan uygulamaları benimsedikçe, ağ güvenliğine ve ağlara erişimini yönetme becerisine olan talepleri de artıyor.

Aruba Instant On AP22D erişim noktası ve Aruba Instant On 1960 yığınlanabilir ağ anahtarı kombinasyonu, yüksek veri talepleri olan ve ağa bağlı cihaz sayısı giderek artan KOBİ’ler için ideal bir çözüm sunuyor. Yeni ürünler, artan sayıda bağlı cihaz tarafından üretilen trafik hacimlerini sorunsuz ve güvenli bir şekilde yönetmek üzere tasarlandı.

HPE Aruba Networking Küresel KOBİ Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Amol Mitra, şunları söyledi: “KOBİ’ler, işleriyle birlikte ağlarını da genişletmelerine olanak sağlayan, bulut çevikliğine sahip, yüksek performanslı, kullanımı kolay, uygun fiyatlı ağ çözümleri arıyor. HPE Aruba Networking, KOBİ müşterileri için sunduğu basit, akıllı ve güvenli teklifleriyle, sezgisel mobil uygulama aracılığıyla ağın yaygınlaştırılmasını ve yönetimini basitleştiriyor.”

Aruba Instant On portföyü, küçük ve orta ölçekli işletmelerin kurulumu, yönetimi ve bakımı kolay, yüksek hızlı ağlar kurmalarına olanak tanıyor. IDC araştırmasına göre1 çoğu KOBİ’nin bu yıl BT bütçelerini artırması bekleniyor. Tanıtılan yeni ürünler, HPE Aruba Networking’in bulut öncelikli, sezgisel ve ölçeklenebilir ağ çözümleri sunarak uçtan buluta stratejisini geliştirmeye devam ettiğinin birer kanıtı niteliğinde.

  • Aruba Instant On AP22D Wi-Fi 6 erişim noktası, birden fazla bağlantıyı mümkün olan en iyi hızda etkili bir şekilde yönetebiliyor. Ayrıca daha fazla sayıda cihazın darboğaz veya performans düşüşü yaşamadan ağa erişmesine izin veriyor.
  • Aruba Instant On 1960 2,5 gig bağlantı kapasitesine sahip yığınlanabilir ağ anahtarı, şirket büyüdükçe ağın kolayca genişletilmesine olanak tanıyor. Birden fazla anahtarın yığınlanabilmesi sayesinde, müşteriler ek yatırım yapmadan daha fazla bağlantı noktası ve kapasite ekleyebiliyor.

 

Tanıtılan yeni ürün odaklı inovasyonların öne çıkan özellikleri şöyle:

  • Aruba Instant On 1960 yığınlanabilir ağ anahtarı, bulutta veya fiziksel yığınlama için kullanılabiliyor ve birden fazla anahtarı tek bir yığın olarak yönetme özelliğine sahip.
  • Çoklu site yönetimiyle işletme genelinde farklı konumlardaki trafiği yönetmek mümkün.
  • Cihazların yönetimi ve çok sayıda kullanıcının farklı tiplerdeki erişimi için hizmet kalitesini (QoS) otomatik olarak yönetebilen politikalar oluşturulabiliyor.
  • Herhangi bir gizli maliyet veya ücretli abonelik söz konusu değil.

 

Aruba Instant On hakkında daha fazla ürün bilgisine buradan ulaşabilirsiniz.