Sosyal Medya

Android

HTC One M9+ Türkiye’de!

HTC'nin büyük ekranı ve parmak izi okuyucusuyla dikkat çeken akıllı telefonu One M9+ sessiz sedasız Türkiye'de tanıtıldı.

HTC’nin büyük ekranı ve parmak izi okuyucusuyla dikkat çeken akıllı telefonu One M9+ sessiz sedasız Türkiye’de tanıtıldı.

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, geçtiğimiz aylarda tanıttığı One M9+ modelini sessiz sedasız Türkiye’de tanıttı.

One M9+, One M9’un Eksiklerini Kapattı!

HTC, One M9’da hissedilen eksikleri tamamlayarak ortaya çıkardığı modeli One M9+’da parmak izi okuyucu, Duo Camera, Quad HD ekran ve aşırı ısınma sorunuyla dikkat çeken Snapdragon 810 yerine tercih ettiği MediaTek’in sekiz çekirdekli MT6795T işlemcisi dikkat çekiyor.

Sense 7 arayüzünü kullanan One M9+, Android 5.0 Lollipop işletim sistemi ile çalışıyor. 150.99 x 71.99 x 9.61mm boyutlarında ve 168 gr ağırlığındaki model, 5.2 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde bir ekrana sahip. 3 GB RAM’i bulunan One M9+, 32 GB genişletilebilir dahili hafızaya sahip.

01-htc-one-m9-plus

Yeniden Duo Camera!

HTC, One M8 modeli ile görücüye çıkarttığı Duo Camera’dan One M9’da vazgeçerken One M9+ modelinde 20 Megapiksel ve 2.1 Megapiksel çözünürlüğündeki Duo Camera’yı kullanmış. Ön tarafta ise yine One M9’da olduğu Ultrapixel kamera tercih edilmiş. Ana kameranın 4K video çekebildiğini de belirtelim.

Değiştirilemeyen 2840 mAh bataryadan gücünü alan One M9+’ın ne zaman satışa sunulacağı ve fiyatı ne kadar olacağı ise henüz bilinmeyen detaylar arasında.