Sosyal Medya

Donanım

Huawei FreeBuds 3 Sevgililer Günü Özel Fiyatı ve 100 TL Hediye Çeki Fırsatı

Aşkın rengi KIRMIZI, Free Buds Kırmızı rengiyle tam sevgililer gününde hediye edilebilecek kablosuz kulaklık olarak dikkat çekiyor. Üstelik?

Huawei FreeBuds 3 Aşkın rengi kırmızı ile sesinizi duyurun

Sevgililer Günü, konu hediye seçimi olduğunda birçoğumuz için daha düşündürücü bir hale gelebiliyor. Hem anlamlı hem de akılda kalıcı bir hediye seçeneği ile karşılaşmak da her zaman mümkün olmuyor.

Bu noktada imdat çağrısına cevap yine HUAWEI’den geliyor. HUAWEI’nin çok sevilen FreeBuds 3 kablosuz kulaklıkları, yeni kırmızı renkleri ile Sevgililer Günü için ideal bir hediye oluyor.

FreeBuds 3, 14 Şubat’a sayılı günler kala, birbirinden bir an olsun ayrılmayan çiftler için de mükemmel bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Her an elimizde olan akıllı telefonların en kritik anlarda sevgili eliyle yeniden hayata dönmesi, anlamlı bir hediye düşleyen tüm çiftler için biçilmiş kaftan.

Huawei FreeBuds 3 Sevgililer Günü Özel Fiyatı ve 100 TL Hediye Çeki Fırsatı

Ergonomik yuvarlatılmış eğrisi ve doğal açık oturuş tasarımı ile HUAWEI FreeBuds 3 kulaklık, tüketicilerin isterlerse saatlerce rahatsız olmadan kulaklarında tutmasını sağlayan konforlu ve sağlam bir kullanım sağlıyor. Şık tasarımlı HUAWEI FreeBuds 3, parlak kırmızı rengiyle ile tamamlanan minimal ancak modern bir tasarım sunuyor.

Estetik, ergonomik ve akustik faydaya sahip yeni form faktörleri üzerinde yapılan araştırmalar, HUAWEI FreeBuds 3 için Dolphin Bionic Design’ı ortaya çıkarttı. Bu tasarım, kulakta biraz daha derine oturabilme yeteneği ile birlikte, dinleyici için ses kalitesinde belirgin bir iyileşme sağlıyor.

HUAWEI FreeBuds 3, hem çağrı gürültüsünü azaltma hem de gerçek zamanlı aktif gürültü azaltma özelliğini destekleyen ilk Open-fit TWS kulak içi kulaklık. Kulak kanalının simülasyonuna dayanarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkış frekansı ve yoğunluğu, farklı kulak kanalı şekilleri için ayarlanarak aktif gürültü azaltma etkisi elde ediliyor.

FreeBuds 3, 1.099TL son tüketici fiyatıyla tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Ayrıca İstanbul İstinyePark, Ümraniye Canpark, Kadıköy ve İzmir Mavibahçe Huawei Deneyim ve Servis Mağazalarında 7 – 17 Şubat 2020 tarihleri arasında 100 TL değerinde hediye çeki fırsatı Huawei kullanıcılarını bekliyor.