Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

HUAWEI İstinyePark ve Canpark AVM servislerinde sürpriz hediye ve indirim!

HUAWEI İstinyePark ve Canpark AVM servislerinde sürpriz hediye ve indirim. 1 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya döneminde...

HUAWEI İstinyePark ve Canpark AVM servislerinde sürpriz hediye ve indirim kampanyası başladı

1 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olan kampanya döneminde Huawei İstinyePark ve Canpark AVM servislerinde geçerli olmak üzere, Huawei kullanıcılarına yönelik garanti harici onarımlarda indirimler, sürpriz hediyeler ve ücretsiz hizmetler başladı.

Huawei gerçekleştirdiği kampanyalar ile kullanıcıların yanında olmaya devam ediyor. Huawei’nin İstanbul İstinyePark ve Canpark AVM mağazalarında bulunan teknik servis birimleri; garanti harici işlem yaptıran Huawei müşterilerine sürpriz hediyeler ve indirimler sunuyor.

500 TL’ye kadar gerçekleştirilen garanti kapsamı dışı servis işlemlerinde Huawei müşterileri sürpriz hediyeler kazanıyorlar. 500-799 TL arasında gerçekleştirilen garanti dışı servis işlemlerinde 100 TL indirim, 800 TL ve üzerinde gerçekleştirilen garanti dışı servis işlemlerinde ise 200 TL indirim kazanıyorlar.

Huawei müşterileri ayrıca stillerini yansıtacak özel arka kapak koruyucularda yüzde 30 indirim fırsatından da yararlanabiliyorlar. Teknik servislere getirilen her telefon ayrıca ücretsiz temizleme ve dezenfeksiyona tabi tutularak hem müşterinin hem servis çalışanlarının sağlığı korunuyor.