Sosyal Medya

Donanım

HUAWEI MateBook X: Dosya kağıdı kadar küçük bir o kadar da hafif

Yeni HUAWEI MateBook X, Gümüş ve Zümrüt Yeşili renk seçenekleri ile 12.999 TL fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Üstelik vade farksız 6 taksit

Dosya kağıdı kadar küçük, iki parmakla taşınacak kadar hafif HUAWEI MateBook X

Dört yıl önce Huawei, yenilikçi bakış açısını bilgisayar endüstrisine getirdi. Huawei, mobil felsefesini dizüstü bilgisayar ürünlerine uygulayarak; FullView Ekranı, Çoklu Ekran İş Birliği, 10 noktalı çoklu dokunmatik yüzey, klavyeye gömülü kamera, 2’si 1 arada parmak izi güç düğmesi ve diğer yenilikçi işlevleriyle bilgisayar endüstrisine canlılık getiriyor.

Bilgisayarla için ürün yenileme döngüsü, akıllı telefonlarla aynı değil. Tüketiciler genellikle iki yılda bir veya daha fazla sıklıkta akıllı telefonlarını değiştiriyorlar. Bununla birlikte tüketiciler, bilgisayarlarını dördüncü yılında veya daha sonra değiştiriyorlar. Bu da PC üreticilerini, tüketicilerin güncel trendleri takip etmelerine yardımcı olmak için, ileriye dönük ürün tasarımları yapmaya yönlendiriyor.

Huawei’nin getirdiği yeniliklerin yüzeysel eklemeler olmadığı görülüyor. Bu yenilikler, Huawei’nin dizüstü bilgisayar tasarımı ve işlevselliğinin geleceğe dair düşüncelerine dayalı olarak tüketici ihtiyaçlarını karşılamak için tasarlanmış yardımcı özellikler.

Dizüstü bilgisayarı daha ince ve hafif yapma yolculuğunda Huawei, ileri görüşlü tasarım felsefesiyle sektörün bir adım önünde yer aldı. Yeni HUAWEI MateBook X ile Huawei, çerçevesiz FullView Ekranı sektöre tanıttı. Cihaz, yüzde 90 gibi yüksek bir ekran-gövde oranına sahip 3K çözünürlüklü ekranla, 1080p bir ekrandan daha fazla ayrıntıyı görüntülerken, kullanıcıların yüksek görüntü kalitesi gereksinimlerini karşılıyor.

İnce çerçevelere ek olarak HUAWEI MateBook X’teki gizli kamera, yüksek ekran-gövde oranının arkasındaki bir başka sır. Üst çerçeveye yerleştirilmiş bir kamera tasarımına sahip geleneksel dizüstü bilgisayarlardan farklı olarak HUAWEI MateBook X, yüksek bir ekran-gövde oranı elde etmek için klavyeye gömülü bir kameraya sahip. Kamera, tek bir dokunuşla kolayca açılabilir ve devre dışı bırakılabilir. Temel kamera işlevleri korunurken, bu tasarım tüketiciler için en üst düzeyde mahremiyet ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sağlar.

Kullanıcı açısından bakıldığında, şık ve estetik ürünler, kişinin imajına her zaman birinci sınıf bir dokunuş katar. 1 kg ağırlığında ve yalnızca 13,6 mm kalınlığında olan HUAWEI MateBook X, bir dosya kağıdından daha küçük ve yalnızca iki parmakla dahi taşınması son derece kolay.

Elbette HUAWEI MateBook X’i inanılmaz derecede ince ve hafif yapan etkenlerden biri de malzeme seçimi. HUAWEI MateBook X’in yüksek kaliteli hafif magnezyum-alüminyum alaşımı yalnızca daha az yoğun değil, aynı zamanda daha güçlü, daha dayanıklı ve daha kararlıdır, bu da dizüstü bilgisayarın daha uzun süreler boyunca normal ve güvenilir bir şekilde çalışmasını sağlar.

Yeni HUAWEI MateBook X, ipek kadar pürüzsüz hissettiren gelişmiş bir işlemle üretildi. Pürüzlü bir yüzeye sahip dizüstü bilgisayarlarla karşılaştırıldığında, HUAWEI MateBook X’i gün boyu kullanmak ve taşımak oldukça konforlu.

Huawei, konu ürün tasarımı olduğunda kullanıcıların neye ihtiyacı olduğunu anlıyor. Huawei, hantal ve donuk bir görünüme sahip dizüstü bilgisayarları üretmek yerine, ışıltılı moda dünyasından ilham alıyor. Farklı ortamlarda baştan çıkarıcı bir şekilde parıldayan ve sahibinin kalabalıktan sıyrılmasına yardımcı olan Gümüş ve Zümrüt Yeşili renk çeşitlerini yarattı.

Bir elinizde bir fincan kahve tutarak, diğeriyle dizüstü bilgisayarı kolayca açabilir ve 2’si 1 arada parmak izi güç düğmesine parmağınızı koyarak çalıştırıp kilidini açabilirsiniz. Çoklu Ekran İşbirliğini etkinleştirmek için akıllı telefonunuzu yavaşça FreeTouch dokunmatik yüzeye yerleştirebilirsiniz. Bağlantı kurulduktan sonra 10 noktalı dokunmatik ekran sayesinde telefonla yeni çektiğiniz fotoğrafları kolayca dizüstü bilgisayara sürükleyip bırakabilirsiniz. Tek gereken birkaç basit adımdır. HUAWEI MateBook X, 3. nesil mobil ofisi bu şekilde kullanıcılara sunuyor.

Yeni HUAWEI MateBook X, tüketicileri işte ve günlük yaşamda güçlendirmek için son derece hafif bir tasarımı gelişmiş teknolojiler ve akıllı bir deneyimle birleştirerek teknik özellikler açısından rekabette yenilikçi, ileri görüşlü dizüstü bilgisayar tasarımını yeniden tanımlıyor.

HUAWEI MateBook X, Gümüş ve Zümrüt Yeşili renk seçenekleri ile 12.999 TL fiyatıyla tüketicilere sunuluyor. Vade farksız 6 ay taksit imkanından yararlanabilecek tüketiciler, 1 TL daha vererek Huawei dizüstü bilgisayar taşıma çantasına da sahip olabiliyor.

https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-x/