TeknoTalk

HUAWEI MediaPad T3 Tabletler Çocuk Modu ile Daha Güvenli

HUAWEI MediaPad T3 Tabletler Çocuklara Özel Tasarlanmış Mod ile Karşımızda!

HUAWEI MediaPad T3 tablet serisi için özel olarak tasarlanmış Kids Corner (Çocuk Modu), küçükler için arkadaşça ve eğlenceli bir kullanıcı deneyimi yaratırken, zaman sınırlaması dahil olmak üzere çocuklarınızın hangi içeriklere, medyaya ve işlevselliğe erişebildiğini tam olarak kontrol etmenizi sağlıyor.

Her ebeveyn, bir tablete sahip olmanın en iyi faydalarından birinin çocukların eğlenmesini ve meşgul olmasını sağlamak olduğunu bilir. MediaPad T3 tabletlere önceden yüklenmiş olan Kids Corner ile ebeveyn kontrolleri oluşturabilir ve çocuklarınızın hangi uygulamaları kullanabileceğini ve tablette ne kadar süre kaldığını belirleyebilirsiniz.

Küçük yaratıcılığın ilham bulmasını sağlayın, tableti tuvale dönüştüren çizim moduyla çocuklarınızı hayal gücüyle yolculuğa çıkarmaya hazır olun. Çoklu fırçalar ve fotoğraf fonksiyonları ile birlikte çok sayıdaki renk seçeneği, çocuklarınızı eğlendirirken yaratıcılıklarını da sergilemesini sağlıyor.

Gelişmiş kontrol yelpazesi, çocuklarınızın nasıl olmasını istediğinizi tam olarak sağladığınızdan emin olmanıza yardımcı olur. Zaman sınırları, içerik kontrolü ve uygulama erişim kontrolü, çocuklarınız yeni yeteneklerini keşfederken bile orada olmanızı sağlar.

Kids Corner Uygulaması

Varsayılan olarak Kids Corner uygulaması dahilinde ses kaydetme, resim çekme, çizim yapma veya kaydedilmiş içeriği görüntüleme seçenekleri bulunuyor. Uygulamadan çıkılması için bir PIN kodu gerekiyor. Bu PIN kodu koruması ile çocukların uygulamadan çıkmamaları ve erişmemeleri gereken bir içeriği görüntülememeleri veya uygulamayı kullanmamaları sağlanır.

HUAWEI MediaPad T3 10 ve T3 7 tabletler kullanıcılara yazılım ve donanım entegrasyonunun en iyi avantajlarını sunuyor. HUAWEI’nin kendi geliştirdiği arayüzü EMUI, kullanıcı davranışlarını ezberleyerek tabletin performansını kullanıcısına göre optimize ediyor. Otomatik öğrenme işlevi kullanıcıya pek çok avantaj sağlarken, ürünün pil ömrünü de uzatıyor. Görsel bir güzellik ve dokunma deneyimi sunan HUAWEI MediaPad T3 7 ise, 6,1 milimetre kalınlığındaki çerçeve tasarımı ve capcanlı 7 inç ekranı sayesinde daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

HUAWEI MediaPad T3 10 tavsiye edilen 899 TL ve HUAWEI MediaPad T3 7 ise tavsiye edilen 549 TL satış fiyatları ile ilk etapta Teknosa mağazalarında tüketiciler ile buluşuyor.

Exit mobile version