Sosyal Medya

Akıllı/Smart Cihazlar

HUAWEI WATCH Ultimate çok yakında Türkiye’de

Huawei'nin önceki amiral gemisi kategorilerinin ötesine geçen en yeni üst düzey özelliklerle dolu akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate, çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak.

Huawei’nin, en yeni başyapıtı

HUAWEI WATCH Ultimate  çok yakında Türkiye’de

 

Huawei’nin en son başyapıtı HUAWEI WATCH Ultimate, birçok kişi tarafından kıskanılan lüks görünümü ve stiliyle beraber sürekli kendini aşmak isteyen kaşifler için yapılmış bir akıllı saat. Türkiye’de tüketiciler, çok yakında HUAWEI WATCH Ultimate’ı Huawei Online Mağaza’dan satın alabilecekler.

HUAWEI WATCH Ultimate, bu başyapıtı oluşturmak için kullanılan bir dizi özellik, üst düzey tasarım ve malzemelerle pazardaki akıllı saatler için yeni bir çıta belirliyor. Birinci sınıf Zirkonyum bazlı sıvı metal kasa, Nano-Tech seramik çerçeve ve safir saat kadranı gibi dayanıklı malzemelerle tasarlanan saat ister karada ister dağın tepesinde veya denizin dibinde olsun, kullanıcıları her türlü açık hava macerasına veya önemli sosyal etkinliklere hazırlamak için lüks estetik ve akıllı özellikler sunuyor.

Üst düzey lüks saatlerde ve hassas cihazlarda bulunan yenilikçi yeni bir malzeme olan zirkonyum bazlı sıvı metal, HUAWEI WATCH Ultimate ile ilk kez akıllı saatlere giriyor. Eşsiz özellikleri, kayalık arazilerde, sıcak çöllerde, lüks akşam yemeklerinde ve günlük kullanımda yanınızda taşıyabileceğiniz kadar dayanıklı olduğu için ekstrem aktiviteler için uygun hale getiriyor.

Sadece bu da değil, HUAWEI WATCH Ultimate, genellikle sadece geleneksel üst düzey saatlerde bulunan benzersiz üç düğmeli kurulumla ilk kez donatıldı. Saatin işlevselliğinin kapsayıcılığını, işçiliğin karmaşıklığını ve gelişmiş etkileşimli deneyimi temsil ediyor.

Huawei’nin yenilikçi teknolojisini de sergilemek için tasarlanan bu saat, açık hava sporları ve su geçirmezlik performansında çığır açması açısından piyasadaki diğer akıllı saatlerin üzerinde. İster ayakları yere basan bir düşünür ister risk almayı seven bir maceraperest olun, farklı kişilikleri, hobileri ve istekleri ifade etmek için tasarlanmış Okyanus Mavisi ve Keşif Siyahı olmak üzere iki farklı modele sahip.

 

Huawei’nin önceki amiral gemisi kategorilerinin ötesine geçen en yeni üst düzey özelliklerle dolu akıllı saati HUAWEI WATCH Ultimate, çok yakında Türkiye’de satışa sunulacak.