Sosyal Medya

Kripto Para

Huobi Global, Kapsayıcı Prime Üyelik Programını Başlattı

Huobi Group bünyesinde dünya lideri bir kripto varlık alım satım platformu olan Huobi Global, bugün yeni Prime üyelik programının (Prime) lansmanını duyurdu.

Huobi Global, Aktif Yatırımcıları Çekmek için Kapsayıcı Prime Üyelik Programını Başlattı

Huobi Group bünyesinde dünya lideri bir kripto varlık alım satım platformu olan Huobi Global, bugün yeni Prime üyelik programının (Prime) lansmanını duyurdu. Yeni üyelik programı, kullanıcıların alım satım işlem maliyetlerini düşürürken gelir fırsatlarını artırmak için başlatıldı. Diğer rakip üyelik programlarından farklı olarak Prime hem günlük işlem yapan hem de profesyonel yatırımcılara açık.

Prime, Huobi Global‘in dünya çapında büyüyen topluluğunun üyelerine gelişmiş faydalar sağlarken, Huobi Global platformunda dijital varlık işlemi yapmak için coşku uyandıracak.

Prime, Prime0’dan Prime11’e (Şekil 1) on iki seviyeden oluşuyor. Kullanıcılar, aşağıdaki kriterlerden herhangi birini karşılamaları durumunda Prime üye olarak kabul edilecekler:

  1. Huobi Global’de spot işlemlerden 30 günlük işlem hacmi 10.000 USDT’ye ulaşmak
  2. Huobi Global’de türev işlemlerden 30 günlük işlem hacmi 100.000 USDT’ye ulaşmak

  3. Huobi Global’de en az 2.000 USDT değerinde varlığa sahip olmak

Şekil: Prime Seviyeleri

Kaynak: Huobi Global

Prime üyeler, spot alım satım için %0,0126’ya kadar düşebilecek indirimli işlem ücretlerine hak kazanacak ve türev alım satım işlemleri için toplam işlem tutarının %0,01’ine varan indirimlerden yararlanacaklar (Şekil 2 ve 3).

Prime’ın piyasaya sürülmesi, diğer dijital varlık borsaları tarafından sunulan spot ve türev alım satım işlemleri için üyelik oranlarını çevreleyen sorunları ele alarak, dijital varlık endüstrisinde yenilikçi bir harekete işaret ediyor.

İşlem ücreti indirimlerine ek olarak, Prime1 seviyesinden itibaren üyeler için ekstra avantajlar sunulacak, Prime6 ve üzeri seviyelere giren üyeler ise özelleştirilmiş hizmetlerden yararlanacak. Prime9’dan daha yüksek seviyelere sahip üyeler, alım satım ve yatırım kararlarını desteklemek için artan günlük para çekme limitleri, dijital varlık yönetimi hizmetleri, yatırım danışmanları, varlık raporları ve sektör araştırması gibi özel avantajlara ve hizmetlere erişebilecekler.

Kullanıcılar, Prime kapsamında üyelik durumlarının yükseltilmesini kolaylaştırmak için daha fazla kullanılabilir kanal görmeyi bekleyebilir. Kıdemli kullanıcıların daha yüksek Prime seviyeleri için uygunluk kanıtlarını sunmaları için yeni bir “Prime + 1 Anında Yükseltme” kanalı kullanıma sunulacak.

Prime üyeleri ayrıca, artan tokenlerde pay kazanma şansı ve CandyDrop, PrimeList veya diğer kampanyalara katılırken çifte ödül gibi Huobi Global tarafından sunulan bol ödüllü etkinliklere öncelikli erişimden yararlanacaklar.

Ayrıca, mevcut Huobi Token (HT) sahipleri olan Prime üyeleri, gelişmiş avantajlardan yararlanacaklar. Yeni programın koşulları, 1,5 kat çarpanın eklenmesiyle USDT cinsinden hesaplanan HT varlıklarının değerini görecek, böylece HT sahipleri daha yüksek üyelik katmanlarına daha kolay hak kazanabilecekler. Ek olarak, HT token sahipleri, işlem ücretlerini HT kullanarak öderlerse Prime seviyeleri için sunulan ücret oranından %12 ek indirimden yararlanacaklar. Huobi Global, bu faydaların platformun büyüyen ekosistemine topluluk katılımını teşvik etmesini umuyor.

Huobi Global’in Kurucu Ortağı Du Jun,

“Önceki üyelik sistemleri yalnızca indirimli işlem ücretleri şeklinde avantajlar sunuyordu ve bu da yüksek yeterlilik kriterleri nedeniyle birçok perakende yatırımcının keyfini çıkarmasını zorlaştırıyordu. Yeni başlatılan Prime üyelik sistemimiz, kullanıcıları gelişmiş avantajlarla güçlendirirken bu tür sorunları hafifletmeyi amaçlıyor. Böyle bir hareketin kripto para birimi alanında daha uzun vadeli gelişmeyi teşvik edeceğine inanıyoruz” dedi.

Prime üyelik programı hakkında daha detaylı bilgi için, buraya tıklayınız.