Sosyal Medya

Mobil Uygulamalar

Vine Gitti Yerine Hype Geldi! İnteraktif Video Yayını Artık Çok Kolay

Vine yaratıcıları, yeni uygulamaları Hype 'i yayınladı. "Canlı interaktif video yayını" olarak tanımlanan uygulama, iOS platformunda yayında.

Vine yaratıcılarından ikisi, yeni uygulamaları Hype ‘i yayınladı.

Birkaç gün önce, Vine’ın kapatılması  ile ilgili yapılan açıklamanın ardından, yeni uygulamaları Hype’ı yayınlayan Colin Kroll ve Rus Yusupov, yeni uygulamaları ile Vine .

Hype: “canlı interaktif video yayını”olarak tanımlanabilir. Yayınınıza müzik, fotoğraf ve video ekleyebilme seçeneğini sunduğunu ve bu seçeneklerde  sunulan özelliklerin  kullanıcının kendi zevkine  göre ayarlanmasına izin verildiği. Yapılan yayının sadece kamera ile aktarılan görüntülerden  ibaret olmadığı, Periscope veya Facebook Live gibi, çift yönlü etkileşime izin verdiği, izleyicilerin soru sorması ve cevaplaması, yorumları veya anket yapmaları için daha doğrudan yöntemlere sahip.

31 Ekim tarihinde yayınlanan uygulama şu anda sadece iOS kullanıcıları için  yayınlandı. Uygulamaya buradan erişebilirsiniz. Android kullanıcıları ise uygulamayı kullanmak için biraz daha beklemek zorunda. Geliştiriciler şu anda Android sürümü üzerinde çalışmaya devam ediyorlar.