TeknoTalk

HyperX’ten Oyunlara Hız Bilgisayarlara Renk Katan Yeni SSD’ler

HyperX’ten oyunlara hız bilgisayarlara renk katan yeni SSD’ler

HyperX’in FURY RGB ve SAVAGE EXO SSD’leri oyunların hızını en üst düzeye taşıyor ve bilgisayarları renklendiriyor

KingstonTechnology Company Inc‘in oyunculara yönelik bölümü olan HyperX, HyperX FURY RGB SSD ve HyperX SAVAGE EXO SSD modellerini piyasaya sürüyor. Oyunlarının daha hızlı ve akıcı bir şekilde yüklenmesini isteyen oyuncular için geliştirilen FURY RGB SSD, aynı zamanda daha fazla renk ve LED aydınlatma sunarak oyun sistemlerini canlandırıyor. Performanslı bir harici SSD olan Savage EXO SSD ise uygulamaları saklamak ve doğrudan hızla çalıştırmak için kullanılıyor. Her iki SSD’de de güç verimliliği ve dayanıklılık için 3D NAND teknolojisinden yararlanılıyor. Ürünler, 7200 RPM’lik bir sabit sürücüden 10 kat daha yüksek okuma ve yazma hızları sunuyor.

“HyperX olarak, farklı kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayan yüksek kaliteli ve yenilikçi depolama çözümleri geliştirmek için çalışıyoruz.” diyen HyperX SSD İş Birimi Müdürü Ariel Perez; 3D NAND teknolojisine sahip yeni HyperX FURY RGB SSD ve SAVAGE EXO SSD ile HyperX SSD serisinde olağanüstü performanslı ürünler sunmaya devam ettiklerini söylüyor.

Yeni HyperX FURY RGB SSD ve HyperX SAVAGE EXO SSD; oyunculara, hız aşırtma (overclocking) tutkunlarına ve sistem kurucularına yüksek performanslı depolama çözümleri sunuyor. Bu çözümler, oyun uygulamalarının aşağıdaki ihtiyaçlarını karşılamak üzere özel olarak tasarlanıyor:

HyperX “We’re All Gamers” sloganını ciddiye alıyor. İster amatör isterse de profesyonel bir oyuncu olsun, tasarlanan her bir oyuncu bellek ürünü, kulaklık, klavye, mouse veya mousepad ile beklentileri aşmayı hedefliyor.

HyperX FURY RGB SSD Teknik Özellikleri:

HyperX SAVAGE EXO Teknik Özellikleri:

Exit mobile version