Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

IDC’den Paperzero’ya ödül

Bireylerin, küçük işletmelerin ve kurumsal şirketlerin imza süreçlerini 10 saniyede ve yasal geçerli olarak gerçekleştiren Paperzero, ABD merkezli pazar araştırma şirketi International Data Corporation (IDC) etkinliğinden ödülle döndü.

IDC’den Paperzero’ya ödül

Bireylerin, küçük işletmelerin ve kurumsal şirketlerin imza süreçlerini 10 saniyede ve yasal geçerli olarak gerçekleştiren Paperzero, ABD merkezli pazar araştırma şirketi International Data Corporation (IDC) etkinliğinden ödülle döndü.

Bilgi teknolojileri, telekomünikasyon ve tüketici teknolojisi sektörleri için pazar araştırmaları yapan International Data Corporation (IDC) tarafından düzenlenen IDC CIO etkinliği gerçekleştirildi. Dijital dönüşüm girişimlerine öncülük eden proje ve girişimlerin değerlendirildiği etkinlikte E-GÜVEN ve Eczacıbaşı Bilişim ortaklığında geliştirilen Paperzero, “Future of Works-Automation” kategorisinde ikinci oldu.

Geleceğin çalışma modellerini destekleyen yenilikçi platform

Kağıt kültüründen dijitale geçiş sürecini hızlandıran, yenilikçi bakış açısıyla ve 20 yıllık deneyimle hayata geçirilen platform, iş dünyasının ve bireylerin değişen çalışma şekillerini destekliyor, ihtiyaçlarına karşılık veriyor. Özellikle pandemi sonrasında değişen iş yapış modellerini, esnek ve mobil çalışmayı, iş sürekliliğini, farklılaşan kurum kültürlerini destekleyen Paperzero, hız, tasarruf ve güvenlik sunmasıyla dikkat çekiyor.

142 dakikayı 10 saniyeye düşüren platform

Fiziksel imza toplama, imzalı belgeleri kurye ile gönderme ve arşiv süreçlerini dijitalleştiren Paperzero, dijital platformlarda belge imzalama ve doğrulama süreçlerini bir arada sunan doğa dostu bir uygulama. Bir belgenin imza için kuryeyle dağıtıma çıkıp alıcıya ulaşması ortalama 142 dakika sürüyor. Paperzero, bu süreyi kağıda ihtiyaç duyulmadan 10 saniyeye düşürüyor.

Yasal geçerli ve hızlı çözüm

Belgelerin tek bir platform üzerinden imzası veya onayı talep edilen taraflar ile paylaşılmasını, yasal geçerli şekilde imzalanmasını veya onaylanıp saklanmasını sağlayan platform, serbest çalışanlardan KOBİ’lere, bireylerden yöneticilere herkesin ihtiyacını karşılayacak özellik ve paketleri barındırıyor. Paperzero, mobil cihazlar üzerinden de kolay, hızlı ve yasal imza atabilme olanağı sunuyor.

Şirketler de bireyler de kullanabiliyor

Hayatı kolaylaştıran çözümün en büyük avantajlarından biri, imzalı belgelerin otomatik olarak kaydedilerek istenen her an erişilebilecek şekilde arşivlenmesi ve anlaşma yenileme zamanlarını istenilen periyodlarda hatırlatması. Dosya formatı ne olursa olsun imza atabilme kolaylığı sağlayan Paperzero ile çoklu imza gerektiren belgeler tek platformda imzalanabiliyor.