Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Ideasoft Amazon entegrasyonu ile ürünlerinizi hızlıca Amazon üzerinden satışa sunun

IdeaSoft, Propars işbirliğiyle geliştirdiği Amazon - IdeaSoft API entegrasyonuyla e-ticaret yapan işletmelerin hızlıca Amazon’da satış yapabileceklerini açıkladı.

Ideasoft Amazon entegrasyonu ile ürünlerinizi hızlıca Amazon üzerinden satışa sunun

Farklı ölçekte 16 bin işletmeye hizmet veren e-ticaret altyapı sağlayıcısı IdeaSoft, Propars işbirliği ve Amazon – IdeaSoft API entegrasyonu ile birkaç dakika içerisinde Amazon’da e-ticaret yapabilmenin mümkün olduğunu duyurdu.

IdeaSoft, Propars işbirliğiyle geliştirdiği Amazon – IdeaSoft API entegrasyonuyla e-ticaret yapan işletmelerin hızlıca Amazon’da satış yapabileceklerini açıkladı.

Yeni özellikleri hakkında bilgi veren IdeaSoft İş Ortaklıkları Müdürü Eray Şentürk,

“Ideasoft ve Propars işbirliğimizle sitenizden e-ihracat yapmak ve Amazon’da hemen satış yapabilmek çok kolay hale geldi.  Sadece birkaç dakikada entegre olan sistemler ve Amazon-IdeaSoft API entegrasyonu ile ürünlerinizi otomatik olarak Amazon’a aktarabilir, ilgili kategoriler ile eşleştirme yapabilir ve satışa sunabilirsiniz. Stok ve ürün güncelleme işlemleri de otomatik olarak entegrasyon sayesinde gerçekleşiyor.” dedi.

E-ticaret sitelerinin Amazon ile entegre olmasının çok kolay bir hale geldiğini de sözlerine ekleyen Şentürk,

“Amazon dünyada çok güçlü kanallardan biri. Bizim müşterilerimiz de buradan büyük satışlar gerçekleştiriyor. Artık birkaç dakika içerisinde iki farklı sistem birleşebiliyor ve Amazon gibi bir sitede satışını yapmaya başlayabiliyorsunuz. Amazon Türkiye’de dükkan açmak için size davet gönderilmesi yeterli oluyor. Amazon daveti ön başvurusu için IdeaSoft satış temsilcilerimiz iş ortaklarımıza destek veriyor. İşletmeler Amazon entegrasyonu kullanabilmek için başvuruları IdeaSoft E-ticaret Çözüm Merkezimizde yer alan Amazon Entegrasyonu sayfasından yapabiliyor. Yurtiçinde hali hazırda satış yapan bir internet sitesi, birkaç dakika içerisinde dünyada satışa açılabiliyor.” şeklinde konuştu.


IdeaSoft: 2005 yılında kurulan IdeaSoft, web ve mobil tabanlı yazılım çözümleri sunmayı ilke edinmiş Türkiye’nin lider e-ticaret altyapı sağlayıcısıdır. IdeaSoft Libadiye Genel Merkez ve BÜDOTEK Teknopark AR-GE ekipleriyle internetten satış yapmak isteyenler için tüm gücümüzle çalışırken, müşterilerine sağladığı ücretsiz panel eğitimleriyle de 2016’dan bu yana 30000+ katılımcıya ulaştı. IdeaSoft ekibi, her yıl Deloitte tarafından resmi mali   raporlara göre düzenlenen ve Türkiye’nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerinin belirlendiği yarışmada 6 sene üst üste ödüle layık görüldü. Ayrıca; TEPAV Türkiye 100, Bilişim 500 ve birçok etkinlikte başarılarını ödülle taçlandırdı.