Sosyal Medya

Genel

İftar ya da Sahura Kadar Film ve Müzik Deneyimi İçin Benzersiz Ürünler

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, iftar sonrası yürüyüşe çıkanlara, sahura kadar uyumayıp film izleyenlere, müzik dinleyenlere taşınabilir hoparlör, projeksiyon cihazı ve kulaklıklar sunuyor. 

İftar ya da Sahura Kadar Film ve Müzik Deneyimi İçin Benzersiz Ürünler

 

Akıllı yaşam teknolojilerine getirdiği öncü yaklaşımlarla kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran Anker, iftar sonrası yürüyüşe çıkanlara, sahura kadar uyumayıp film izleyenlere, müzik dinleyenlere taşınabilir hoparlör, projeksiyon cihazı ve kulaklıklar sunuyor. 

 

Ramazan ayında kimilerimiz sahura kadar olan zamanı film ya da dizi izleyerek geçiriyor. İftar ve sahur sofralarına yakışan yemekleri hazırlarken ya da iftar sonrası yürüyüşlerinde müzik dinliyor. Yaşamı kolaylaştıran teknolojilere öncülük eden Anker, birbirinden özel ürünleriyle Ramazan’da da size benzersiz bir film ve müzik deneyimi yaşatıyor. Bu ürünlerden biri olan Anker Nebula Mars 3 Akıllı Taşınabilir WiFi Kablosuz Projeksiyon Cihazı ve Hoparlör, beyaz perdeyi siz neredeyseniz oraya getiriyor. 1000 ANSI Lümen parlaklığa, 200 inç büyük boyuta ve doğal 1080p çözünürlüğe sahip cihaz, yapay zeka sayesinde en iyi görüntüleme deneyimi için ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor.  Dolby Digital Plus özellikli dahili 40W hoparlör, tüm sesleri net ve berrak bir şekilde duyabilmeyi sağlıyor. Cihaz, Akıllı Çevre Uyumu sayesinde, dahili akıllı sensör ile otomatik odaklama, dikey düzeltme ve ekrana sığdırma işlemlerini sadece 3 saniyede tamamlayarak kolayca kuruluyor. Cihaz, ayrıca özel RoamPower™ teknolojisi sayesinde akıllı cihazları şarj etmek, 5 saate kadar film izlemek ve en sevdiğiniz şarkıları 15 saat dinlemek için bir güç bankası olarak kullanmanızı imkan veriyor.


Mükemmel bir ses deneyimi yaşayın

Mutfakta yemek hazırlarken müzik dinlemeyi sevenlerdenseniz dünyanın ilk taşınabilir Sky Channel uzamsal sesli Hi-Fi kablosuz hoparlörü Soundcore Motion X600, tam size göre! Cihaz, tiyatro akustiğinden esinlenerek, sesi etrafa dağıtmak için yerleştirilmiş 5 sürücü ve 3 amplifikatöre sahip. Yani zengin ve kaliteli bir ses sunuyor. Üstelik çok hafif. Böylece mutfaktan salona, yatak odasından banyoya her yere taşınabiliyor.  IPX7 Su Geçirmezlik özelliğiyle banyoda bile kullanılabiliyor. 50W ses gücüyle dikkat çeken Soundcore Motion X600, tek bir şarj ile 12 saat kesintisiz müziğin keyfini sürmenizi sağlıyor..

10 dakikalık hızlı şarjla 4 saat müzik dinleyin

Uzmanlar, ramazan ayını sağlıklı geçirmek isteyenlere iftar sonrası yürüyüş yapmayı öneriyor. Yürüyüş yaparken müzik dinlemek hem motivasyonu artırıyor hem de yürüyüşe keyif katıyor. Anker Soundcore Liberty 4 NC Bluetooth Kulaklık, gürültü engelleme özelliğiyle sayesinde çevrenizdeki tüm sesleri %98,5’e kadar azaltarak sizi müzikle baş başa bırakıyor. 6 mikrofonu ve yapay zeka algoritması ile sesinizi yükseltirken arka plan gürültüsünü azalttığı için telefon görüşmelerinizde de karşı tarafın sesini daha net duymanızı sağlıyor. Tek saatlik şarjla 10, şarj kılıfıyla şarj edildiğinde 50 saatlik çalma süresine sahip kulaklık, 10 dakikalık hızlı şarj ile 4 saatlik dinleme süresi sunuyor.

Müzikle aranıza hiçbir ses girmesin!

Yürüyüş sırasında çevredeki seslerden, gürültülerden uzak kalmak, sadece müziğe odaklanmak bazen mümkün olmuyor. Ergonomik bir kulak üstü bluetooth kulaklık olan Anker Soundcore Space Q45, sizi gürültüden uzak tutuyor. Kulaklık, aktif hibrit ses engelleme sistemi sayesinde uçak motorlarından ağlayan bebeklere kadar geniş çeşitlilikteki gürültüleri algılayarak, özel hazırlanmış farklı modları otomatik olarak ayarlanıyor. Bu sayede sesleri tertemiz duyabilmenizi sağlıyor. Space Q45, yoğun baslar ile temiz tizlere sahip sesler üretmek için ipek ve seramik malzemelerden yapılmış öncü bir çift katmanlı diyaframla donatılan 40 mm sürücülere sahip. Normal modda 65 saate, ses engelleme modunda ise 50 saate varan kullanım süresine sahip Space Q45, 5 dakika şarj edildiğinde 4 saat boyunca kullanılabiliyor. Space Q45’in esnek ve yumuşak yastıkları saatlerce süren kullanımlarda bile sizi rahat ettiriyor.

Yürüyüşte enerjiniz hiç bitmesin

Yürüyüş yaparken müzik keyfiniz yarıda bölünmesin istiyorsanız Anker’in taşınabilir şarj cihazları tam size göre! Anker 325 Taşınabilir Şarj Cihazı, kompakt ve hafif tasarımıyla rahatlıkla taşınabiliyor. 20.000mAh güçle iPhone 14’ü 4.3 kez şarj edebilen cihaz, 15W hızlı şarj, aynı anda iki cihazı şarj edebilme gibi özelliklere de sahip. 3.7×2.5×0.59 inç boyutuyla cebe bile sığabilen Anker 321 MagGo Powerbank (PowerCore Manyetik 5K) ise güçlü 5,000mAh bataryası sayesinde, iPhone 14 Pro Max’iniz için 19 saate kadar uzatılmış video oynatma süresi sağlıyor. iPhone 15’lerle de uyumlu cihaz, şarj olurken iPhone’unuzu da sorunsuzca şarj edebilmenize imkan sunuyor.