Sosyal Medya

Donanım

İkinci el bilgisayarda ATOM BİLİŞİM Güvencesi!

Uygun fiyatlı ve genellikle yenisi kadar işlevsellik sunan 2.el bilgisayar modelleri giderek daha fazla tercih edilen bir alışveriş biçimi haline geliyor. Bununla birlikte, ikinci el bilgisayar satın almak, kendi zorlukları ve risklerini beraberinde getiriyor.

İKİNCİ EL BİLGİSAYARDA ATOM BİLİŞİM GÜVENCESİ!

Atom Bilişim’de birçok güncel fiyat performans ürünü bulabildiğiniz gibi, 2. El bilgisayar ve sarf malzemelerini de güvenle alabileceğiniz hizmeti müşterilerine sunar.

Özellikle 2.el laptop, 2.el server, 2.el en yeni işlemci ve işletim sistemlerine kadar ürünlerin bulunabileceği 2. El satış piyasasının devlerinden olan Atom Bilişim, satışı için piyasadan kurumsal olarak temin ettiği ürünlerin yüksek standartlarda bakımlarını yaparak gerekli görmesi durumunda standartlarına uymayan ram, ssd, pil, adaptör, işlemci, ana kart, fan, ekran kartı, chip set, ve yardımcı malzemelerini sıfır uyumlu ve garantili parçalar ile değiştirip müşterisine sorunsuz ürünler ile hizmet vermeyi hedefler.

Uygun fiyatlı ve genellikle yenisi kadar işlevsellik sunan 2.el bilgisayar modelleri giderek daha fazla tercih edilen bir alışveriş biçimi haline geliyor. Bununla birlikte, ikinci el bilgisayar satın almak, kendi zorlukları ve risklerini beraberinde getiriyor. Yine de, biraz öngörü ve dikkatli bir seçimle, yıllarca kullanacağınız bir ikinci el dizüstü bilgisayar elde edebilirsiniz. İkinci el PC veya dizüstü bilgisayar cihazınızı bizim gibi güvenilir bir satıcıdan alsanız dahi kontrol etmeniz gereken özellikler mevcuttur.

Atom Bilişim’de satılan tüm ikinci el bilgisayar, yazıcı, tarayıcı, barkod cihazları, server, monitör, tablet, klavye, mouse gibi ürünler minimum 3 ay garantili olarak satışa sunulmaktadır.

Satın alınan ürünler gerekli bakımları yapıldıktan sonra satışa çıkarılmadan önce, A, B ve C, C1 olarak kalite sınıflarına ayrılmaktadır.

A kalite ürünler, 0 ürüne görsel ve sistemsel durum olarak yakın olan hatta bir kısmının üretici garantisi devam eden ürünlerden oluşmaktadır.

B kalite ürünler tüm özellikleri çalışır durumda olan kullanım kaynaklı kozmetik hataları bulunan (çizik lekelenme vb.) ürünler grubudur.

C ve C1 kalite sınıflarındaki ürünler genel kullanımda sorun çıkarmayan ancak kırık ya da girişlerinin bazıları çalışmayan ürünlerden oluşmaktadır.

Atom Bilişim’de 2. El ürün çeşitliliği Türkiye’deki en büyük bilgisayar ve bileşenleri çeşitliğinin bulunduğu bir yapıdır. Perakende satış kanalı olduğu gibi, bu ürünler toptan ve kurumsal olarak da satışa sunulmaktadır.