Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

ikinciyeni.com birçok yenilik sunduğu internet sitesini yeniledi

Türkiye’de ilk defa online açık artırma yöntemiyle ikinci el otomobil alım satımı gerçekleştiren ikinciyeni.com, birçok yenilik ve kullanım kolaylığı sunduğu internet sitesini yeniledi.

ikinciyeni.com daha yeni, daha kullanıcı dostu

Türkiye’de ilk defa online açık artırma yöntemiyle ikinci el otomobil alım satımı gerçekleştiren ikinciyeni.com, birçok yenilik ve kullanım kolaylığı sunduğu internet sitesini yeniledi.

İkinci el otomobil sektörünün kılavuz markası ikinciyeni.com, platformunun arayüzünü değiştirerek daha kullanıcı dostu ve yenilikçi bir hizmet sunmaya başladı. Müşteri memnuniyetini merkeze alarak üst düzey kaliteyi hedefleyen ikinciyeni.com, daha kısa zamanda daha çok aksiyon alınmasına olanak sağlayan yeni bir site tasarımını yayına aldı.

ikinciyeni.com’un yenilenen arayüzü sayesinde kullanıcılar daha fazla seçeneğe ve daha hızlı bir deneyime sahip oldular. Araç almak veya satmak isteyenler yeni eklenen özellikler sayesinde açık artırmalarda teklif geldikçe ekstra süre uzatma özelliğini kullanabiliyor, paralel açık artırma özelliği sayesinde aynı anda birden fazla açık artırmaya katılabiliyor. Ayrıca ikinciyeni.com’un sektöre kazandırdığı açık artırma modeli sayfasına da kolayca ulaşılabiliyorlar. ikinciyeni.com kullanıcıları detaylı ekspertizden esnek ödeme kolaylığına, iade garantisi ve lojistik hizmetlerine kadar birçok hizmeti Anadolu Grubu güvencesiyle kullanabiliyorlar.

Garenta ve ikinciyeni.com Pazarlama Yöneticisi Hande Rengigül

Garenta ve ikinciyeni.com Pazarlama Yöneticisi Hande Rengigül,

“ikinciyeni.com olarak uçtan uca deneyim sunduğumuz hizmetimizin kullanıcılarımıza temas eden her alanında kendimizi geliştirmeye ve yenilemeye devam ediyoruz. Tüm ekosistemimizi kullanıcılarımızın ihtiyaçları doğrultusunda şekillendirdik. Odak noktamızda kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırmak ve zamanını verimli kullanmak yer alırken; yaşadıkları deneyimi iyileştirerek sürdürülebilir bir sadakat oluşturmak ana hedeflerimiz arasında yer aldı.  Sunduğumuz yeni özelliklerimiz ve hali hazırda var olan hizmetlerimizle kullanıcılarımıza kaliteli ve güvenli bir deneyim yaşatmayı amaçladık. Önümüzdeki dönemde de ihtiyaç ve beklentilere cevap verecek çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz” dedi.

Aplikasyon da yenilendi

İnternet sitesinin yanı sıra aplikasyonunu da eş zamanlı olarak yenileyen ikinciyeni.com, web sitesiyle entegre bir hizmet sunuyor. Kullanıcılar web sitesinden başladıkları işlemlerine aplikasyon üzerinden devam edip sonuçlandırmakla birlikte lojistik hizmeti, takas indirimi, kredi kolaylığı gibi pek çok seçenekten de yararlanabiliyor. ikinciyeni.com aplikasyonu Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.