Sosyal Medya

Mobil

İlk Patlayan iPhone 7 Ortaya Çıktı! Batarya da Sorun Var mı?

Şimdi de iPhone 7 Kutusunda Patladı.Online sipariş ettiği iPhone 7 Patlamış olarak teslim edildi.ilk Patlayan iPhone 7 korkuttu.

Şimdi de iPhone 7 Kutusunda Patladı. İnternetten üzerinden sipariş ettiği iPhone 7 Patlamış olarak teslim edildi.

Reddit kullanıcısı olan Kroopthesnoop’un ifadelerine göre iPhone 7 Kutusunda Patladı. İnternet üzerinden satın aldığı iPhone 7 eve kutusunda patlamış bir şekilde ulaştı. Şimdi tüm kullanıcılar iPhone 7’nin bataryasında da sorun olabilir mi diye merak ediyor?

Samsung Galaxy Note 7’nin patlamasının ardından Apple’ın eylül ayı başında lansmanını yaptığı iPhone 7 marka telefon kutusunda patladı.

iPhone 7’ninde Bataryasında da Sorun Olabilir mi?

Telefonun sahibi  arka planda neler olduğuna dair daha fazla bilgi isteyen bir kullanıcıya, “Kesin emin değilim ama fabrikayla teslimat arasında bir şey olmuş” cevabını verdi.

ilk patlayan iPhone 7 şaşkınlık yarattı. 

iphone-7-patladi ilk patlayan iPhone 7

Şimdiye kadar medya da yer alan ilk patlayan iPhone 7 olan bu cihazla ilgili Apple’dan henüz bir açıklama gelmedi.

 iPhone 7 Kutusunda Patladı

Dünya genelinde her gün milyonlarca iPhone 7 ve 7 Plus satışı yapılırken ABD merkezli Bank of America Merrill Lynch küresel araştırmalar departmanı insanların iPhone 7 ve 7 Plus’ı satın alma nedenleri konusunda bir araştırma yaptı.

 iPhone 7 Kutusunda Patladı

Söz konusu araştırmanın sonuçlarında en çok ön plana çıkan yenilik ise iPhone 7’leri uzun batarya ömrü oldu.  iPhone 7 alan Apple müşterilerinin yüzde 65’i uzun batarya ömrü nedeniyle tercih ediyor.  Hal böyle olunca iPhone’un bataryasında da benzer sorun çıkarsa ortalık karışacak gibi görünüyor.