Sosyal Medya

Güncel Teknoloji

Index, CONTEXT’in ChannelWatch araştırmasında yılın distribütörü oldu

Türkiye bilişim sektöründe “geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup şirketlerinden Index AŞ, CONTEXT'in distribütörlerin iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği anketin sonucunda Yılın Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Grup şirketlerinden Despec AŞ ve Netex AŞ de ödül alan markalar arasında bulunuyor.

Index, CONTEXT’in ChannelWatch araştırmasında yılın distribütörü oldu

Türkiye bilişim sektöründe “geleceğin teknoloji dağıtım grubu” vizyonuyla hareket eden Index Grup şirketlerinden Index AŞ, CONTEXT’in distribütörlerin iş ortaklarıyla gerçekleştirdiği anketin sonucunda Yılın Distribütörü ödülünün sahibi oldu. Grup şirketlerinden Despec AŞ ve Netex AŞ de ödül alan markalar arasında bulunuyor.

Merkezi Londra’da bulunan, bilişim teknolojileri sektöründe pazar araştırmaları yapan ve dünyada 22’den fazla ülkede faaliyet gösteren uluslararası BT araştırma firması CONTEXT, her yıl tüm ülkelerle eş zamanlı olarak BT distribütörlerinin iş ortaklarına yaptığı ChannelWatch Bayi Anketi’nin sonuçlarını açıkladı. Buna göre portföyündeki 200’ü aşkın teknoloji markasının dağıtımını üstlenen ve ülke genelindeki 8000’i aşkın iş ortağı ile Türkiye’nin lider bilişim teknolojileri dağıtım grubu olan Index Grup şirketlerinden Index AŞ Yılın Distribütörü (Overall Distributor of the Year) seçildi.

Ayrıca grup şirketlerinden Despec AŞ En İnovatif Distribütör (Top Innovation) ve En İyi Müşteri Hizmetleri (Top Customer Service) ödüllerinin, Netex AŞ ise En İyi Katma Değerli Distribütör (Top Value-Added Distributor) ödülünün sahibi oldu. Böylece Index Grup şirketlerinin layık görüldüğü ödül sayısı 4 oldu.

Index AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Bilecik, ödüllerle ilgili şunları söyledi: “İş ortaklarımız, Index Grup’un varlığını oluşturan ve bizi bugün bulunduğumuz noktaya getiren en büyük gücümüz. İş ortaklarımızın bizi bu derece değerli ödüllere layık görmesi bizim için son derece mutluluk verici. Bu değerli ödüller için iş ortaklarımıza ve bu organizasyonu yaptıkları için CONTEXT Türkiye ailesine teşekkür ediyoruz” dedi.